NERVOZNI PRVAK

MCGREGOR IZGUBIO ŽIVCE PA ISUKAO OPAKU NAJAVU: ‘Šokirat ću cijeli je*eni svijet! Niste svjesni što dolazi’

Slavni irski MMA borac Conor McGregor (28) potpuno je izgubio živce kad su mu novinari u New Yorku još jednom postavili pitanje o mogućoj borbi protiv umirovljenog boksačkog prvaka Floyda Mayweathera (40).

Sapunica oko borbe McGregora i Mayweathera traje već mjesecima, Irac i Amerikanac se prepucavaju po medijima i društvenim mrežama oko toga tko bi pobijedio u ringu. Mayweather je zaključio karijeru u rujnu 2015. i to sa savršenim omjerom pobjeda iporaza 49-0. Bivši svjetski prvak u nizu kategorija spreman je na povratak iz mirovine samo zbog borbe s McGregorom, ali dogovora i dalje nema.

NAJVEĆI BORILAČKI SPEKTAKL IKAD: Mayweather potvrdio sudar titana i otkrio kada će do njega doći

‘Pojest ćete svoje riječi’

Prije nekoliko je dana Mayweather najavio kako bi do dvoboja moglo doći u lipnju, a njihova borba dogodila bi se prema boksačkim pravilima. Iako se ne zna koliko bi McGregor i Mayweather dobili za predstojeću borbu, predviđa se da bi zarada od pay-per-viewa premašila milijardu dolara! Iako logika nalaže da bi Mayweather bio u prednosti u meču po boksačkim pravilima, McGregor se, dakako, ne slaže s tim.

“Samo me gledajte kako ću preuzeti cijeli boks. Vjerujte mi, nitko nije svjestan što zapravo dolazi. Vjerujte mi kad vam kažem. Kada uđem u taj ring, šokirat ću cijeli je*eni svijet! Vjerujte mi kad vam kažem. Gledajte mi u oči, 28 mi je godina, pun sam samopouzdanja, dugačak sam, visok sam, opasan s obje ruke. Vjerujte mi! Zaustaviti ću Floyda i onda ćete svi pojesti svoje riječi. Cijeli svijet pojesti će svoje riječi”, ispalio je nervozni UFC-ov prvak u lakoj kategoriji.

 

Povratak na Net.hr