MAJKA, ŽENA, BORKINJA: / Kad uđe u kavez, seksi Amerikanka se pretvara u pravu borilačku zvijer

Image
Foto: Screenshot: Instagram

Ove subote na UFC Fox 22 eventu koje će se održati u Sacramentu, u kavezu će se naći jedna od najljepših sportašica svijeta Paige VanZant (7-2-0) i Michelle Waterson (13-4-0).

14.12.2016.
9:18
Screenshot: Instagram
VOYO logo

Posebno je zanimljiva borkinja Waterson, a službeni UFC je o njoj napravio i petominutnu reportažu uoči spomenute borbe. Naime, Michelle će ovo biti prva glavna borba u karijeri. Ona je jedna od najzanimljivijih borkinja u UFC-u.

Image
Image

NOKAUTIRANI BORAC SE PROBUDIO PA NAPAO SUCA: Pogledajte situaciju kakva se zaista rijetko viđa

S borilačkim vještinama bavi se od malih nogu, a sve je to krenulo na obiteljskoj bazi, rame uz rame sa starijim bratom, piše borilački portal Fightsite. Krenula je s karateom, prošla preko kickboxinga, da bi uz podršku supruga postala MMA borkinja. Nakon toga, postala je majka. No, vratila se u oktogon i uspjela postati jedna od najboljih MMA borkinja svijeta, gdje joj je najveći uspjeh Invicta titula u atom kategoriji. Uz to, ona je bila i model

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Image

Sada "Karate Hottie" ima priliku potvrditi kako će i u UFC-u tražiti svoje mjesto u vrhu, a ispred nje je Paige VanZant, vjerojatno najspominjanija svjetska borkinja posljednjih godinu dana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo