LUDA UFC NOĆ: / Autsajder ugušio favorita, brazilski Kauboj brutalno nokautirao svog protivnika

Image
Foto: AFP

Chris Weidman se u noći sa subote na nedjelju po hrvatskom vremenu na 'UFC on Fox 25' eventu vratio na pobjedničke staze.

23.7.2017.
11:51
AFP
VOYO logo

Weidman je protiv Kelvina Gasteluma u borbi koja se bila dogodila u srednjoj kategoriji, ponudio jednu od svojih najboljih predstava u UFC karijeri, kojom je prekinuo seriju od tri poraza, u potpunosti umirio najvećeg potencijala kategorije te se automatski vratio među relevantne kandidate na vrh divizije, javlja Bloodyelbow.

U borbu ušao kao autsajder

Weidman je u borbu protiv Gasteluma ušao kao autsajder, ali već ranije je najavio kako ne namjerava na Long Islandu završiti poražen i to je u potpunosti potvrdio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Weidman je do slavlja došao gušenjem u trećoj rundi, koju je njegov protivnik počeo agresivnije. Gastelum je u toj rundi krenuo na sve ili ništa jer je gubio borbu.

Nije mario za obranu, a Weidman je to znao iskoristiti. Uhvatio je Gastelumov vrat u trokut rukom i prisilio ga je na tapkanje sredinom runde.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Oliveira i Albini zaradili bonuse

Pobjedu je na istom eventu ostvarili su i brazilski "Kauboj" Alex Oliveira i Junior Albini koji su nagrađeni bonusom od 50 000 dolara za svoje pobjede prekidom. Oliveira je do bonusa došao sjajnim nokautom Ryana LeFlarea.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jedan aperkat Oliveire u drugoj rundi (1:50) poslao je Amerikanca licem ravno u pod i priuštio mu prvi poraz prekidom u karijeri.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Junior Albini (14-2) nije mogao poželjeti bolji UFC debi za sebe. Iako je tek prvi put kročio u UFC Octogon, 26- godišnji Brazilac je pokazao odličnu brzinu i pokretljivost za jednog velikog teškaša te je bez problema tehničkim nokautom u prvoj rudi (2:51) zaustavio 12- rangiranog Timothyja Johnsona čime je došao nadomak top 10 poretka u teškoj kategoriji u kojoj kraljuje Stipe Miočić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo