LEGENDARNI MINOTAUR SIGURAN U SVOG BIVŠEG UČENIKA: / 'Kladim se u kuću i auto da bi nokautirao McGregora!'

Image
Foto: AFP

Jedan od najvećih boraca svih vremena i svojevremeno najveći suparnik Mirka Filipovića siguran je da bi Silva nokautirao McGregora

29.10.2018.
11:33
AFP
VOYO logo

Legendarni Antonio “Minotaur” Nogueira smatra da bi njegov jiu- jitsu učenik i nekadašnji kralj srednje kategorije, Anderson Silva, nokautirao Conora McGregora kada bi se bivši UFC prvaci obračunali u Octagonu.

Nogueira se potencijalni dvoboj osvrnuo u intervjuu za Combate nakon što je McGregor nedavno pokazao interes za borbom protiv “Spidera” koji je već ranije u više navrata potvrdio da se želi okušati protiv Irca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Oba borca su uspjeh u sportu ostvarili zahvaljujući nevjerojatnoj preciznosti i fluidnosti u “stand- up” borbi, no Nogueira vjeruje da je njegov brazilski sunarodnjak ipak veći majstor stojke od McGregoram piše Fightsite.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Problem je kilaža

“Mislim da je to odlična borba! Conor McGregor je dobar u kontroliranju distance, ali Anderson to radi kao nitko drugi. Derek Brunson je agresivan i zna skratiti distancu, ali protiv Andersona to nije mogao napraviti. Bila bi to prekrasna borba između dva talentirana sportaša koji znaju udarati šakama i nogama.”

Velika prepreka za realizaciju ovog meča je kilaža. McGregor se manji borac te se borio u kategorijama od 66 do 70 kilograma (77 protiv Natea Diaza), dok je krupniji čovjek Silva većinu karijere proveo u srednjoj kategoriji, ali se borio i u poluteškoj. S obzirom, na tu razliku, ali i tehniku, Minoatur vjeruje da bi Silva slavio nokautom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Anderson se može spustiti na 80 kilograma, ali McGregor bi trebao malo ojačati. Kladio bih se u kuću i auto na Andersona, da bi Anderson nokautirao. Anderson je majstor distance kao nitko drugi. Obojica su ljevaci, Anderson je dobar u kontrama, a McGregor sa zadnjim direktom. Borba bi se prodala. Anderson zna igrati ‘trash talk’ igru. Stavit će masku ako je to potrebno.”

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo