EVANDER HOLYFIELD VRAĆA SE U RING: / Objavljeno tko će mu biti protivnik i kad je borba

Image
Foto: Profimedia

Na vrhuncu forme dvaput je pobijedio Mikea Tysona, a dvaput se borio i protiv Lennnoxa Lewisa. Prva borba završila je neriješeno, dok je u drugoj Lennox odnio pobjedu.

12.4.2021.
14:22
Profimedia
VOYO logo

Evander Holyfield spreman je za povratak iz mirovine i novu borbu, objavio je ugledni američki sportski magazin Sports Illustrated. Holyfield bi u ring trebao ući protiv Kevina McBridea, još jednog boksačkog veterana, a egzibicijska borba trebala bi se održati 5. lipnja ove godine.

Holyfield trenutno ima 58 godina, a svoju posljednju profesionalnu borbu odradio je 2011. godine, kad je pobijedio Briana Nielsena. U karijeri ima omjer od 44 pobjede i 10 poraza, a boksao je protiv nekih od najboljih boksača svih vremena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Profimedia
Image
Foto: Profimedia

WBA and IBF Heavyweight Champion Evander Holyfield (L) from the US lands a left to WBC Heavyweight Champion Lennox Lewis (R) from Great Britain during 3rd round action at the Thomas & Mack Center in Las Vegas, NV, 13 November, 1999. AFP PHOTO Jeff HAYNES/mn, Image: 68826165, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: JEFF HAYNES / AFP / Profimedia

Na vrhuncu forme dvaput je pobijedio Mikea Tysona, a dvaput se borio i protiv Lennnoxa Lewisa. Prva borba završila je neriješeno, dok je u drugoj Lennox odnio pobjedu. Lewis je Holyfielda označio kao boksača protiv kojeg mu je bilo najteže boksati.

Iako je manje poznat od Holyfielda, i Kevin McBride može se pohvaliti činjenicom da je pobijedio Tysona. Irski boksač ispratio je Iron Mikea u boksačku mirovinu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo