U EGZIBICIJSKOM MEČU

EVANDER HOLYFIELD VRAĆA SE U RING: Objavljeno tko će mu biti protivnik i kad je borba

Na vrhuncu forme dvaput je pobijedio Mikea Tysona, a dvaput se borio i protiv Lennnoxa Lewisa. Prva borba završila je neriješeno, dok je u drugoj Lennox odnio pobjedu. Lewis je Holyfielda označio kao boksača protiv kojeg mu je bilo najteže boksati

Evander Holyfield spreman je za povratak iz mirovine i novu borbu, objavio je ugledni američki sportski magazin Sports Illustrated. Holyfield bi u ring trebao ući protiv Kevina McBridea, još jednog boksačkog veterana, a egzibicijska borba trebala bi se održati 5. lipnja ove godine.

Holyfield trenutno ima 58 godina, a svoju posljednju profesionalnu borbu odradio je 2011. godine, kad je pobijedio Briana Nielsena. U karijeri ima omjer od 44 pobjede i 10 poraza, a boksao je protiv nekih od najboljih boksača svih vremena.

Na vrhuncu forme dvaput je pobijedio Mikea Tysona, a dvaput se borio i protiv Lennnoxa Lewisa. Prva borba završila je neriješeno, dok je u drugoj Lennox odnio pobjedu. Lewis je Holyfielda označio kao boksača protiv kojeg mu je bilo najteže boksati.

Iako je manje poznat od Holyfielda, i Kevin McBride može se pohvaliti činjenicom da je pobijedio Tysona. Irski boksač ispratio je Iron Mikea u boksačku mirovinu.

Povratak na Net.hr