BEZ DLAKE NA JEZIKU

LEGENDA UDARILA NA ŠKRTOG ČELNIKA UFC-A: ‘Lako je zarađivati na račun boraca koji nisu dobro plaćeni’

Bivši boksač i svjetski prvak u velter kategoriji Floyd Mayweather udario je na predsjednika UFC organizacije Danu Whitea.

Floyd Mayweather smatra se jednim od najboljih boksača svih vremena i najbogatiji svjetski sportaš, a njegov savršeni skor u profesionalnim vodama od 49-0 (26 nokauta) ide tome u prilog. No, također, Amerikanac je poznat i kao čovjek koji je bez dlake na jeziku, a to je pokazao i u davanju izjave novinaru ESNewsa koji je zatražio Mayweathera za komentar na izjave Dane Whitea prema kojima bi se on i velika UFC-ova zvijezda McGregor mogli boriti, ali samo u UFC-ovom oktogonu.

Mayweather nije htio šutjeti, već je iskritizirao Whitea zbog mizernih plaća koje daje UFC borcima.

SENZACIJA KAKVU SPORT NE PAMTI: Floyd Mayweather vraća se iz mirovine kako bi začepio usta velikoj UFC zvijezdi

“Lako je govoriti nekom o tome tko nije u kontaktom sportu. Lako je i zarađivati tonu novu na račun UFC boraca koji nisu dobro plaćeni, a on sam živi bolje nego oni sami. Postoji razlika u svemu tome. Mogu oni reći: ‘Ah da, taj Floyd živi bolje od svojih boraca, ali to nije isto jer i sam sam bio borac i radio na obadvije strane”, dao je do znanja Floyd Mayweather, prenosi njegove riječi site Punditarena.com.

Mayweather je odgovorio na pitanje hoće li boks uvijek biti veći od MMA-a:

“Mi smo prvi započeli s težinskim kategorijama, koje UFC prije uopće nije imao. Boks je legendaran, ta priča ide stotinama godina unazad”.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr