VIDEO: / LEGENDA JAVNO POPLJUVALA PRVAKA 'On je maleni uplašeni čovječuljak'

30.4.2015.
15:08
VOYO logo

Još nas dva dana dijeli od meča stoljeća, kako su mediji prozvali sudar Mayweathera i Pacquiaoa u Las Vegasu. U boksačkom svijetu sve je u znaku tog sudara, koji je srušio sve rekorde kada je o zaradi riječ. Tim povodom, i Mike Tyson je dao svoj osvrt na taj nadolazeći meč, kao i na trenutnu situaciju u boksačkom svijetu, u kojem vlada nepobjedivi Ukrajinac Vladimir Kličko. Tako je u kratkom video intervjuu naglasio da očekuje jako kvalitetnu borbu neovisno o tome tko će pobijediti u njoj.

"Neovisno o tome tko će slaviti na kraju, to će biti dobra borba. Obojica će biti vrlo spremni. Vjerujem u nokaut, neće otići do odluke", poručio je Tyson, piše Fightsite.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Novinar je vrlo brzo promijenio temu i upitao Tysona što misli o teškoj boksačkoj kategoriji koju već godinama potresa kriza.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ne razmišljam o teškoj diviziji. Kličko dominira. To je tako", rekao je pomalo zamišljeno Tyson te je dodao da bi njegovom sunarodnjaku Wilderu ipak treba meč prije nego što ode na šake suverenom vladaru teške divizije. Jer, Kličko je ipak preveliki zalogaj za takvo preskakanje stepenica. To bi ga moglo koštati uzimanja pojasa prvaka, a pitanje je kada bi nakon poraza više i dobio šansu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Znate, ne znam. Mora se boriti protiv nekog drugog prije nego što ide na Vladimira. Ne znam s kim bi se mogao boriti prije, a da je top 'contender'."

I na kraju su legendarnog boksača upitali što misli o Mayweatherovoj izjavi da je "veći od Muhammada Alija". Tu "Iron Mike" nije birao riječi već je popljuvao najbogatijeg sportaša svijeta, koji ponekad zaista zna ispaliti glupost.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nema pojma o čemu govori. Da je u stanju, Ali bi sam vodio svoje unuke sam u školu. Mayweather to ne može, ne vodi sam djecu u školu. I priča o tome koliko je velik. Veličina nije kada se izolirate od ljudi, veličina je kad vas ljudi prihvaćaju. On sam ne može djecu odvesti u školu. On je uplašen čovjek. On je jedan maleni uplašeni čovječuljak", bijesno je odgovorio Tyson očito ne odobravajući Mayweatherovu bahatu izjavu.

Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo