'LAKU NOĆ, HVALA ŠTO STE DOŠLI': / Čitav borilački svijet priča o brutalnom nokautu potpunog autsajdera

Image
Foto: Screenshot: Twitter

Teškaški MMA veteran Sergej Haritonov iznenađujuće je poražen od 'underdoga' Javyja Ayala koji ga je brutalnim nokautom 'poslao na spavanje'.

7.11.2016.
10:07
Screenshot: Twitter
VOYO logo

Portal News.com piše kako je Sergej Haritonov bio apsolutni favorit protiv MMA borca iz Kalifornije proteklog vikenda na Bellatoru 163 eventu. No, svoju ulogu favorita nije opravdao. Ne samo da je izgubio, nego je doživio težak nokaut.

MMA LUDNICA: Brazilac spektakularno nokautirao svog protivnika! Fight Night 98 bio je za pamćenje

Zanimljiv pobjednički CV Haritonova

Ruski borac smatra se jednim od najboljih MMA boraca svoje generacije koji je u svojoj karijeri pobjeđivao velika UFC imena poput Fabricija Werduma, Alistaira Overeema i Andreija Arlovskog, a također se borio i protiv legendarnog Antonija Rodriga Nogueire i Josha Barnetta tijekom svojih dana u Prideu i Strikeforceu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ayala nije bio impresioniran

No, cijelo to iskustvo nije mu pomoglo protiv 28-godišnjeg Ayale koji je, da stvar po Haritonova bude bolja, izgubio dvije od svoje tri posljednje borbe u Belattoru. Ayala je strašnim desnim krošeom nakon svega 16 sekundi borbe nokautirao Rusa koji je prilično naivno na svog protivnika krenuo širokim desnim krošeom. Upravo ta prevelika širina u izbačaju koštala ga je spavanja. Portal News.com ovu pobjedu Ayale opisao je na sljedeći način:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Borac iz Kalifornije kao da nije pročitao 'scenarij' za borbu. Trebalo mu je samo 16 sekundi da uspava Haritonova svojim desnim krošeom. Laku noć, hvala što ste došli".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ovaj nokaut odjeknuo je borilačkim svijetom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo