Krvi k'o u priči: Mirko Filipović brutalno nokautirao Japanca!

Bahatost se nije isplatila, Satoshi Ishii opet je nastradao od Cro Copa. Hrvatski majstor nokautom je zadržao pojas IGH organizacije.

31.12.2014.
13:09
VOYO logo

Četiri mjeseca od pobjede Cro Copa protiv Satoshija Ishiija, došlo je vrijeme za revanš. Mirko je u kolovozu oteo suparniku pojas prvaka IGH organizacije nakon što mu je laktom razrezao čelo iz kojeg se nije mogla zaustaviti krvarenje. Ishii je bio ljut i razočaran nakon prekida borbe i ekspresno je dobio prigodu za revanš.

U prvoj rundi Japanac je srušio Mirka i borba se vodila na parteru, ali bivši džudaš nije napravio nikakvu 'štetu' našem borcu, tek jedan neugodniji udarac laktom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U drugoj rundi opet je pokušao na parteru, ali nije išlo. Kada su ustali, više nije imao šanse. Mirko je lijevom nogom ošamutio Ishiija, da bi kombinacija nekoliko aperkata 'ugasila' suparnika, Japancu se počela ukazivati pomoć, opet je bilo krvi po ringu, prošlo je nekoliko minuta dok nije došao k sebi. Nesretnik je nekoliko minuta u gotovo besvijesnom stanju sjedio na podu krvave glave.

Na kraju je došlo zamalo i do opće tuče u ringu. Kad je Mirko proglašen pobjednikom, našlo se mnoštvo nepozvanih u ringu, a drugi japanski borac Fujita unio se Mirku u lice. Cro Cop ga je odgurnuo, ali nije došlo do većeg incidenta...

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo