KRVAVI SPORT / Traži se nasljednik Mirka Filipovića!

Nakon dva zanimljiva natjecanja, hrvatska Nokaut fighting championship organizacija odlučila je 10. svibnja (od 20.00) organizirati treći turnir po redu - NFC Contest 3.

10.4.2015.
16:53
VOYO logo

Fusio centar u paviljonu 18 zagrebačkog velesajma tako će ugostiti 20 vrhunskih boraca koji će u 5 kategorija i 10 borbi u dvosatnom programu pokazati svu draž i ljepotu slobodne borbe te želju za nadmetanjem.

Nakon odlaska Final Fight Championship organizacije iz Hrvatske MMA borci nisu imali priliku za kvalitetne borbe i skupljanje potrebnog iskustva pa im je Nokaut fighting championship organizacija odlučila pomoći te organizirati borilačku večer na vrhunskom nivou i omogućiti da kroz borbe pokažu svoj talent, umijeće, ali i ljubav prema borilačkim sportovima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nažalost, hrvatski borci nisu imali mogućnost da izađu na međunarodne turnire kada po Sherdog rankingu i kategorizaciji nisu mogli skupiti ni pet profesionalnih borbi koje bi im omogućile da pokažu koliko su dobri borci. Nažalost zbog manjka borbi i kvalitetnih borbenih događanja mladi talentirani borci nisu imali priliku biti zapaženi i eventualno doći na borilačke spektakle u recimo Poljskoj (KSW) ili Rusiji(M-1) koja su zanimljiva i izrazito atraktivna tržišta za mlade borce. Stoga smo odlučili pomoći tim mladim borcima i osigurati najmanje četiri turnira godišnje, ali i svim MMA fanovima priuštiti zanimljive borbe i puno neizvjesnih mečeva", izjavio je Edvard Hudi, jedan od organizatora i čelnih ljudi Nokaut fighting championship organizacije.

Cijena ulaznica za ovaj borilački spektakl se kreću od 30 do 120 kuna u pretprodaji, a prodaja ulaznica vršit će se u Caffe de Toss u Savskoj ulici 80. Za sve kojima su borbe u krvi, u Osijeku bi se uskoro trebao održati četvrti po redu NFC Contest pa će i Slavonija dobiti priliku prisustvovati atraktivnim borbama u kavezu, a NFC organizacija u jesen kreće i prema Dalmaciji, točnije u Split.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
default_cta
Azbuka našeg života
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
default_cta
Volio bih da sam ovdje
VOYO logo