KOGA JE MIOČIĆ SVLADAO, JE LI NGANNOU PREVARANT? / 'Recite mi, gdje je njegov rodni list? On ustvari ima 40 godina!'

Image
Foto: AFP

Derrick Lewis spreman je na povratak borbama

1.2.2018.
17:01
AFP
VOYO logo

Nešto više od dva tjedna ostala su do povratka Derricka Lewisa profesionalnim borbama, posljednju je snažni udarač iz kategorije UFC-ovih teškaša koji nastupa pod nadimkom 'Crna zvijer' odradio u lipnju prošle godine kada je Mark Hunt prekinuo njegov niz od šest vezanih pobjeda u UFC-u.

Tybura pa Ngannou

Poljak Marcin Tybura trebao bi mu poslužiti za povratak na pobjedničke staze, a na njima bi onda mogao susresti i Francisa Ngannoua, borca kojeg je Stipe Miočić svladao u borbi u kojoj je po treći put obranio naslov prvaka. No, francusko-kamerunski 'Predator', ako je vjerovati Lewisu, možda i nije onaj za koga se predstavlja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Da, spreman sam na borbu s njim ovaj tren. O tom tipu, kada me netko nešto o njemu pita, uvijek kažem nešto lijepo, a on mene podcjenjuje u svakom svom istupu, govori da nisam njegova razina, da sam presporom i slične stvari. Baš me briga, ali ne moraš po meni s*ati baš u svakoj prilici koja ti se pruži. A on se*e, a nikad ne kaže da se želi boriti sa mnom", kaže Lewis i potom, prenosi mmamania.com, dodaje:

Siguran je da laže

"Taj je*ač majki star je barem 40 godina. Kažu da je bio beskućnik pa vjerojatno niti ne zna svoju dob. Recite mi, gdje je njegov rodni list. Čovječe, on ima 40 godina, u njemu ima svačega. Kažu da je mlađi od mene, ali nema nikakve šanse da je to točno."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ngannou je 31-godišnjak, godinu dana mlađi od Lewisa, premda se ovaj potonji, koji će se protiv Tybure boriti 18. veljače na UFC Fight Night 126 eventu, s time baš i ne slaže.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo