KAOS NA UFC 205 PRESICI: / McGregor kasnio, oteo Alvarezu pojas prvaka i napao ga stolicom

Image
Foto: Screenshot: Twitter

Vatreno je bilo u četvrtak na presici uoči najveće priredbe u povijesti slobodne borbe, UFC 205 eventa koji će se održati u subotu u New Yorku, u legendarnom Madison Square Gardenu.

10.11.2016.
23:02
Screenshot: Twitter
VOYO logo

Prvo su se na predstavljanju Eddie Alvarez i Conor McGregor verbalno sukobili i bahato se gledali, što je bilo i za očekivati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon toga, "ludi Irac" pojavio se na presici sa zakašnjenjem, skakajući na jednoj nozi i plesajući u svom bahatom stilu.

UFC PRVAK OPASNO SE ZAPRIJETIO MCGREGORU: ‘Učinit ću mu nešto nasilno, ušutkat ćemo čitavu Irsku’

"Oprostite što kasnim, ali živo mi se j*ebe", kazao je McGregor, prenosi njegovu izjavu Bjpenn.com.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

A onda se lagano odšetao do mjesta koje je bilo namijenjeno Alvarezu, hladno mu uzeo njegov pojas prvaka u lakoj kategoriji sa stola, sa smiješkom ga donio na stol i stavio ga uz svoj pojas iz perolake kategorije.

"Radim što kod je*eno poželim", dao je do znanja McGregor nakon što je uzeo mikrofon u ruke, prenosi MMA Histori Today na svom Twitter profilu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

To se nije svidjelo Eddieju Alvarezu koji je odmah ljutito vratio pojas od McGregora i skinuo svoj sako pozivajući "The Notoriusa" na obračun.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Predsjednik UFC organizacije Dana White nasmiješen je razdvajao dvojac, znajući kako će mu ovaj megaveliki event donijeti ogromnu zaradu. A White je poznat kao čovjek koji jako voli novac. Možda i previše.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U trenutku kad se situacija smirila, White je nastavio predstavljanje i najavu borbe za UFC naslov u lakoj kategoriji, a onda je Alvarez podlo bacio stolicu pokraj McGregora kako bi ga isprovocirao. To je toliko razljutilo Irca da se odmah digao, razjaren uzeo stolicu u ruke i pokušao je baciti na svog protivnika. White je s dvije ruke u zraku stao ispred Irca i spriječio ga u naumu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Malo je nedostajalo da se presica ne pretvori u pravi rat u bacanju stolica i ostalih predmeta, uključujući bočice s vodom, kantice s energetskim pićima i kavama", javlja portal Bjpenn.com.

Iako je dojam da je ovo bila izrežirana situacija, ipak je nabrijala fanove u dvorani, nakon čega je sve nastavljeno u normalnom tonu, dvojica redara imala su pune ruke posla s Ircem i odvela ga s presice jer je prijetilo da neće doći do sukoba između dvojca od kojih se očekuje pravi rat u kavezu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Tekst se nastavlja ispod oglasa

UFC 205 lineup:

Main card

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Eddie Alvarez vs. Conor McGregor Tyron Woodley vs. Stephen Thompson Joanna Jedrzejczyk vs. Karolina kowalkiewicz Chris Weidman vs. Yoel Romero Kelvin Gastelum vs. Donald Cerrone Miesha Tate vs. Raquel Pennington

Preliminary card Frankie Edgar vs. Jeremy Stephens Khabib Nurmagomedov vs. Michael Johnson Rafael Natal vs. Tim Boetsch Vicente Luque vs. Belal Muhammad

Tekst se nastavlja ispod oglasa

UFC Fight Pass prelims: Jim Miller vs. Thiago Alves Liz Carmouche vs. Katlyn Chookagian

Samit
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
default_cta
Azbuka našeg života
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
default_cta
Volio bih da sam ovdje
VOYO logo