UOČI BORBE

KAOS NA PRESICI: Vasa Psihopata izgubio živce i napravio cirkus! ‘Je*at ću ti mater, ne zanima me tko si ti’

Poznati crnogorski MMA borac Vaso ‘Psihopata’ Bakočević umalo se potukao na presici sa svojim sljedećim protivnikom Jivkom Stoimenovim.

Bakočević i Stoimenov borit će se na na Megdan FC eventu. Povodom te borbe, održana je i presica na kojoj je došlo do – kaosa! Naime, novinar je Stoimenovom postavio pitanje odakle mu hrabrost da izazove Vasu ako se uzme da ima skoro 50 borbi u najjačim europskim organizacijama, a on je tek početnik. Stoimenov je na to kazao kako je Vaso Bakočević iskusan borac koji ima nedostatke koje on misli iskoristiti. Na to je Bugarin nadodao i kako Bakočevića poštuje, ali kako je on običan klaun.

NESTVARNI NOKAUT, JEDAN OD NAJSPEKTAKULARNIJIH IKAD: Ušao u ring, potukao se i iz salta nokautirao protivnika

“Ja tebe ne poštujem”, odmah je uzvratio Bakočević i nastavio u svom stilu:

‘Ti si pi*kica, ti si je*ena pi*kica’

“Ti si pi*kica, ti si je*ena pi*kica”.

Na to je Stoimenov istaknuo kako je on došao u Crnu Goru, a kako ga Bakočević blati pred svojim navijačima.

“Zašto bi ti trebao dati poštovanje? Uopće me je*eno ne zanima tko si ti. Sje*at ću te”, dodao je Bakočević. Na to mu je bugarski MMA borac odgovorio riječima:

“Prvo ću je*ati tvoju, a onda i…”.

“Što si rekao?”, pitao je Bakočević, pridigao se sa stolice i krenuo u šakački obračun sa Stoimenovim. Sukob je ubrzo spriječen.

“Kome ćeš da je*eš, što ćeš da je*eš?!”, govorio je bijesni Bakočević koji mu je dao do znanja:

‘Ti si klaun, obični klaun’

“Je*at ću ti mater. Ma koga ćeš ti prvo je*ati?”.

“Ti si klaun, obični klaun”, uzvratio mu je Stoimenov, na što se Bakočević ponovno digao sa stola, krenuo prema njemu i još mu jednom dao do znanja:

“Ima da te s*ebem”.

“Sačuvaj to za studeni”, odgovorio mu je Bugarin i onda ga pogodio maramicom, na što mu je Bakočević uzvratio srednjim prstom i gađajući ga pojasom. A onda je Vasa Psihopata totalno izgubio živce, krenuo žestoko prema njemu i srušio stol.

“Dođi da ti je*em mater u pi*ku. Ajde pi*ko smrdljiva. Je*em te u usta te je*em. Ti ćeš mene gađati mamu ti je*em. Ovdje si došao pi’ko smrdljiva Bugarska. Je*at ću ti mater u pi*ku. Boli me ku*ac i za sport i za sve”, urlao je crnogorski borac.

Jivko Stoimenov je na to samo kazao:

“Stoji tamo i prijeti mi. Običan klaun”.

Povratak na Net.hr