OVO BOLI SAMO KAD SE GLEDA

KAD LAGANI SPARING IZMAKNE KONTROLI: Ušli su u ring i doživjeli pomračenje; ‘Stvari su krenule grozno krivo’

‘Kad light sparinzi krenu grozno krivo’

Sparing jedan je od najboljih i najvažnijih trenažnih procesa u borilačkim sportovima, u pripremama za borbe kao i kod rekreativaca, jer samo sparingom (u kojem je obavezna zaštitna kaciga, iako ponekad neki ne nose ali to nije dobro) dobivaš najbolju moguću pripremu, odnosno simulaciju same borbe, dojam u ringu, kavezu…

NGANNOU UKAZAO NA VRLO ZANIMLJIVU SITUACIJU: Objasnio kako je točno nokautirao Miočića – ‘Mislio sam da radim krivo, ali…’

Kad se stvari u sparingu otmu kontroli

Međutim, ponekad se stvari i tijekom sasvim običnog sparinga, u kojem se u pravilu ne udara i ne ide 100%, sasvim izokrenu i krenu u nekom drugom smjeru, pa čak i onda kad se sparira samo na 20%, kako je to slikovito opisala UFC zvijezda Jorge Gamebrad Masvidal na svom Facebook profilu na kojem često objavljuje video uratke i razne kompilacije, ponajviše iz svijeta borilačkih sportova.

Kompilacija sparinga

Masvidal je ovog puta, prije 15 sati, objavio kompilaciju sparinga koji su se rasplamsali do te mjere da je jedan od boraca završio u nokautu, u nesvijesti, teško nokautirani ili barem nezgodno.

“Kad light sparinzi krenu grozno krivo”, stoji u opisu same kompilacije.

Stoga, udobno se smjestite i uživajte. I da, ne pokušavajte ovo s prijateljima. Samo pod stručnim nadzorom, na treninzima pod stručnim vođenjem borilačkih trenera.

Povratak na Net.hr