Seksi ljepotica napustila Hrvatsku: 'Ponude pršte sa svih strana'

Josipa Cvit otišla je u 'bili svit', MMA ligu napustila je prva seksi ring djevojka! Cure, sve zainteresirane, počinje potraga za sljedećom ring djevojkom Hrvatske MMA lige.

8.4.2013.
16:49
VOYO logo

Dobar glas se daleko čuje, a lijepo lice otvara sva vrata. Naša ljupka ring djevojka Josipa Cvit trenutno drma modnom scenom egzotičnog Istanbula.

Sama kaže da joj se uspjeh u svijetu modelinga dogodio strelovito brzo, a kako i ne bi kada su njezine seksi fotografije u ulozi ring djevojke Hrvatske MMA lige, za koje je bio zaslužan Viktor Drago, obišle cijelu regiju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ovdje radim za Ace models. Došla sam preko Midikena i Fashion Glam RnR-a. Ponude pršte sa svih strana, trenutno imam par snimanja. Jedno je za editorijal, a drugo za reklamu, ali još ne smijem reći o čemu se točno radi. Istanbul je stvarno poseban grad, ima neku svoju specifičnu dinamiku", ispričala je Josipa.

Sretni smo da je našoj lijepoj Cvit krenulo u modnom svijetu, no MMA publici će nedostajati u Ciboni. Josipa se od uloge hrvatske MMA djevojke oprostila riječima:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Suradnja s Only Men Stuff- om jednostavno je bila super, opuštena i bez forsiranja ičega. Uvijek smo se uspjeli sve dogovoriti na jedan prijateljski način i čast mi je da sam upoznala ekipu koja stoji iza cijelog projekta Hrvatske MMA lige. Same borbu su mi bile jako zanimljive i bilo bi mi drago kada bi ljudi shvatili da slobodna borba nije nasilje već sport. I to jedan od najtežih sportova današnjice. Super mi je bilo vidjeti trenere i borce iz suprotstavljenih timova kako se druže i zezaju u svlačionicama. Pozdravljam sve borce Hrvatske MMA lige, organizaciju, ekipu, trenere, kamermane, fotografe i komentatore. Zahvaljujem se publici Cibone koja me svojim pljeskom podupirala u mojim prvim koracima u ulozi ring djevojke!"

Sada kada je lijepa Josip otišla u bijeli svijet, počinje potraga za sljedećom ring djevojkom Hrvatske MMA lige.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo