JOE ROGAN TEK JE PRIJE NEKOLIKO DANA SAZNAO DA JE MIRKO PRETRPIO MOŽDANI: / Pogledajte njegovu reakciju

Image
Foto: Screenshot: You Tube

Dugogodišnji UFC-ov komentator i najpopularniji svjetski podcaster tek je prije dva dana saznao da je Mirko pretrpio moždani

19.4.2019.
12:45
Screenshot: You Tube
VOYO logo

Joe Rogan poprilično je ostao šokiran nakon spoznaje kako je Mirko Filipović doživio moždani udar. Dugogodišnji UFC-ov komentator i najpopularniji svjetski podcaster tek je prije dva dana saznao tu informaciju i to u tijekom emitiranja podcasta u živo, prenosi Fight Site koji na svom portalu ističe kako je u pitanju 62. epizoda JRE MMA Showa, emitirana 15. travnja, u kojoj je gostovao Brendan Schaub.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Otprilike točno na sredini epizode, Rogan se prisjetio Alberta Del Ria, poznatog kao Dos Caras Jr. Spomenuo je Pride borbu u kojoj je isti nokautiran od strane Mirka Filipovića, prošli su kroz način na koji je Cro Cop ostvario jedan od svojih najpoznatijih nokauta i odjednom je tema prebačena na hrvatskog borca.

Na Schaubov spomen kako se Cro Cop umirovio (naveo je kako nije siguran jesu li u pitanju problemi s vratom ili sa srcem), Rogan ga je upitao o čemu je točno riječ, da bi Schaub rekao da su u pitanju zdravstveni razlozi, a za detalje je upitao režisera, Jamiea.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ovaj je onda otkrio kako je Cro Cop imao moždani udar.

Rogan je istog trenutka ostao u šoku te je samo kratko i tiho u nevjerici upitao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Cro Cop je imao moždani udar?” Nezgodna situacija rezultirala je promjenom teme na Roberta Whittakera, piše Fight Site. Tu situaciju možede vidjeti u videu gore od 1.08:54.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo