IZVRIJEĐAO MCGREGORA KAO NITKO NIKAD PRIJE: / Ovako teške riječi još mu nisu bile upućene

Image

Dojadio mu je McGregor pa se odlučio i sam oglasiti

18.1.2019.
12:20
VOYO logo

Kevin Lee je u četvrtak izgubio živce. Ušao je u verbalni rat na društvenim mrežama s dvije najveće UFC-ove zvijezde – Jonom Jonesom i Conorom McGregorom! Posebno žestok je bio u napadu na “Notoriousa”, koji je obično taj koji napada druge verbalno ili ponekad i s kolicima dok su ovi u autobusu. No, ovaj put si je Kevin Lee dao oduška i istresao je sve frustracije vezane za uspjeh i način na koji je Conor McGregor došao do njega.

Prenosimo poruku “Motown Phenoma” irskoj superzvijezdi u cijelosti. Nije potpuno jasno što je točno potaknulo Leeja na ovakvu poruku koja se uglavnom svodi na vrijeđanje. Podsjećamo kako je Lee u posljednjem meču poražen od strane Al Iaquinte, što mu je bio drugi poraz od istog protivnika od kada je stigao u UFC.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ozbiljno ga napao

“Obično ostajem u svojoj traci, ali s obzirom da nigeri okolo pričaju, vrijeme je da uzmem par trenutaka i kažem što ja vidim iz svoje perspektive. Vidim jednu veliku pičkicu kojoj se konstantno poklanjaju stvari, a ona to nikada neće priznati. Vidim jednu veliku pičkicu koja konstantno izbjegava bilo kakav izazov koji je prijetnja njegovom uspjehu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vidim jednu veliku pičkicu kojoj krhki ego ne može podnijeti poraz. On neće oklijevati baciti se na koljena za priliku da se ponovno iskupi. Vidim jednu veliku pičkicu koja ništa ne može napraviti sama iako ima svoje ruke i noge, nego traži od drugih da to naprave za njega. Jednom slomljena pičkica je uvijek slomljena pičkica. To što imaš love, ne znači da si za pravo.”

“Ispričavam se na ovom ispadu. Kada te vidim Conore McGregore pustit ću te da nastaviš s masažom svojih ženskih nogu dok čekaš poziv Floyda Mayweathera. Ja imam svog posla. Moram se vratiti nakon posljednjeg nastupa. Ja sam taj koji je spreman riskirati i boriti se s nekim slabijeg ranga, ako netko misli da me može pobijediti. Tko god je spreman na izazov u UFC-ovoj lakoj diviziji, nazovite moje ljudi i riješit ćemo”, zaključio je Lee ovu objavu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
fnc 15
Gajin svet
Cijena strasti
Hell's kitchen
default_cta
Azbuka našeg života
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Alvin i vjeverice
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Volio bih da sam ovdje
Brak na prvu
Playmobil
default_cta
Sumrak saga: Mladi mjesec
VOYO logo