NAKLON DO PODA

IZGUBIO BORBU I POSTAO PRIČA DANA: MMA borac zadobio stravičnu ozljedu i izdržao do samog kraja

Impresivnu hrabrost i upornost pružio je Francois Groenewald. Iako nije pobijedio, Groenwald je pružio iznimno hrabru i požrtvovnu predstavu protiv Philippea Roucha.

MMA priredba EFC Worldwide bio je spektakularan. Publika u Johannesburgu u Južnoj Africi proteklog vikenda ostala je oduševljena viđenim. Event je obilovao sjajnim potezima i brutalnim nokautima o kojima se priča i nekoliko dana kasnije, prenosi Fight Site.

STIPE MIOČIĆ U TOP 5 BORACA SVIJETA: Nokautom nad dos Santosom napravio je veliki korak prema vrhu

Neki od mečeva su bili toliko dobri da su preko noći postali viralni i završili na mnogim portalima koji se inače ne bave MMA scenom u Južnoj Africi.

Posebno je impresivan bio Francois Groenewald. Iako nije pobijedio, Groenwald je pružio iznimno hrabru i požrtvovnu predstavu protiv Philippea Roucha.

Groenewaldu je već u prvoj rundi dvoboja dislociran lakat, no unatoč stravičnoj ozljedi borac je izdržao gotovo do samog kraja. Stisnuo je zube i nije se predavao. Rouchu je tijekom meča pukla jagodična kost. Na koncu su zajedno prevezeni u bolnicu.

EFC Worldwide organizacija izdala je priopćenje u kojem potvrđuje da će pokriti sve troškove liječenja obojice jer su svi njihovi borci osigurani. Što je priličan raritet u MMA svijetu.

Povratak na Net.hr