banner

POWER RANKING

IZAŠLA KONTROVERZNA LJESTVICA NAJBOLJIH BORACA DANAŠNJICE: Iznenađenje na samom vrhu, Miočić debelo podcijenjen

Na četvrtom je mjestu Jon Jones, a u prvih pet ugurala se i jedna djevojka – Amanda Nunes

Ugledni američki sportski medij ESPN sastavio je ljestvicu najboljih boraca današnjice. Njihov Power Ranking prikaz je dominacije pojedinog borca u odnosu na kompletan UFC, a obuhvaća i trenutni niz pobjeda u kojem se trenutno nalaze te koliko su popularni.

Kad se sve to obuhvati, trend je takav da najviše u prilog ide Israelu Adesanyi, koji se trenutno nalazi na prvom mjestu njihove ljestvice. Adesanya je trenutno na vrhuncu svoje karijere, ima 20 pobjeda i nijedan poraz pa su ESPN-ovi stručnjaci procijenili da je on ime za vrh ove ljestvice.

OPASNI KAMERUNAC PROZVAO MIOČIĆA I PORUČIO: ‘Prvo ću se boriti sa Stipom, a potom je na redu on’

Conor i Khabib

Drugi je nedavno umirovljeni Khabib Nurmagomedov nalazi se na drugom mjestu. Njegova dominacija je neosporna, no ovo pokazuje kako se očekuje da će se i on vratiti u oktogon, baš kao i njegov „prijatelj“ Conor McGregor koji se nalazi na trećem mjestu ove podosta kontroverzne ljestvice.

Na četvrtom je mjestu Jon Jones, a u prvih pet ugurala se i jedna djevojka – Amanda Nunes. Stipe Miočić tek je na šestom mjestu, iako je konsenzus da je upravo on najveći borac teške kategirje u povijesti UFC-a.

No Miočić nije pretjerano popularan kao ostali borci i borkinje, a sami rezultati za ovu listu nisu mu dovoljni.

Ovako izgleda kompletan ESPN-ov Power Ranking:

Povratak na Net.hr