ISKRENO PRIZNANJE

LEGENDA SE POKLONILA CRO COPU: ‘Najteža borba u karijeri? Ona s Mirkom, mlatio me cijelu prvu rundu’

Uoči borbe protiv Wanderleija Silve u četvrtfinalu Rizinova Grand Prixa, na adresu hrvatskog borca Mirka Filipovića sletjelo je još jedno veliko priznanje.

Na UFC-ovoj priredbi u Melbourneu prošlog vikenda jedan od gostiju bio je i legendarni Antonio Rodrigo Nogueira (40), poznatiji kao Minotauro. Umirovljeni MMA borac odgovarao je na pitanja obožavatelja, a jednog od njih je zanimalo koja mu je borba bila najteža u karijeri. Odgovor je glasio: ona protiv Filipovića iz studenog 2003. u Tokiju.

‘SPAVAŠ LI MIRNO WANDERLEI SILVA’: Cro Cop snimkom s treninga plaši velikog Brazilca

‘Već je slavio’

“Borba s Cro Copom 2003. Mlatio me cijelu prvu rundu (smijeh). Pogledao sam trenera, a on je rekao ‘čovječe, nemoj izgubiti ovu borbu.’ Poslao me u nokdaun, ali je bio kraj runde pa nas je sudac rastavio. Sjedio sam ispred njega, a on je sa svojim timom slavio kao da su već dobili borbu. No onda sam u drugoj rundi pobijedio”, prenosi Minotaurovu izjavu Fight Site.

Nogueira je osvojio tom pobjedom osvojio privremeni pojas Prideove teške kategorije.  Pravi je izgubio ranije iste godine u borbi s Fedorom Emelianenkom.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr