ISTINA ILI LAŽ? / 'Kunem se svojom djecom i kunem se nebeskim ocem kako nikad ne bih uzeo stereoide'

Image
Foto: AFP

Jedan od najboljih MMA boraca današnjice Jon Jones javio se povodom svog novog doping skandala u koji je umiješan.

14.9.2017.
23:27
AFP
VOYO logo

Jon Jones (30, 23-1) i službeno je pao na ponovljenom doping testu, nakon što je uzorak ‘B’, uzet istog dana kao i prvotni uzorak ‘A’, ponovno bio pozitivan. Jeff Novitzky, UFC-ov potpredsjednik za zdravlje sportaša, potvrdio da je Jones pao i kod testiranja drugog uzorka.

KRAJ JEDNOG OD NAJOPAKIJIH NA PLANETI? Prijeti mu rigorozna suspenzija zbog dopinga

“Uzorak B gospodina Jonesa je potvrdio sve ono što je pokazao i uzorak A”, stoji u naknadnom priopćenju USADA-e te je dodano:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Bitno je, kao što je i ranije navedeno, da se procedura nastavi do kraja prije nego što se izvuku bilo kakvi zaključci u ovom slučaju.”

Prošlog mjeseca prvotni uzorak bio je pozitivan na nedopušteno sredstvo Turinabol, a isto se ponovilo i sad. S pozitivnim uzorkom B, Jones će sada krenuti s pravnim procesom koji vodi USADA, UFC-ov partner za borbu protiv dopinga.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nejasno je koliko će to točno trajati. Prvo saslušanje u ovom slučaju je zakazano za 17. listopad, a dogodit će se u Los Angelesu ispred Atletske Komisije Kalifornije. Jones se na svom službenom Twitter profilu kune svojom djecom kako nije uzeo nikakve steroide.

"Istina je kako nikad ne bih uzeo stereoide. Kunem se svojom djecom i kunem se nebeskim ocem", napisao je Jones na svom Twitteru jednom fanu koji ga je iskreno tražio da objasni zašto je tako nešto napravio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iz njegovog su tima također odmah dolazile tvrdnje kako Jones nije uzeo ništa, a također je istupio i njegov predstavnički tim, iz kojeg su tvrdili kako su sigurni da je Jonesu namješteno.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo