KONTROVERZNA SITUACIJA

INCIDENT U ARENI ZAGREB: Srpski borac isprovocirao zagrebačku publiku koja je bila uz njega

Banjalučki borac Denis Marjanović u subotu je na FFC-ovoj 27. priredbi u Areni Zagreb bio vinovnik kontroverzne situacije nakon njegove borbe za naslov u srednjoj kategoriji u kojoj je pobijedio Austrijanca Renea Wimmera.

Naime, Denis Marjanović je protiv Wimmera uživao gromoglasnu podršku 4000 gledatelja u Areni Zagreb. Nakon što je uvjerljivo pobijedio u njoj, primajući pojas prvaka od gradonačelnika Zagreba Milana Bandića počeo je mahati zastavom Republike Srpske, ogrnuo se njome te izazvao zvižduke cjelokupne publike. Ipak nije zabilježen veći incident, javlja srpski Blic.

RIZIN NAPOKON OBJAVIO IME CRO COPOVOG SUPARNIKA: Mirku Filipoviću prijeti američki hrvač

Ovo je najveći uspjeh Marjanovića u njegovoj profesionalnoj karijeri.


“Zaista nemam riječi za opisati koliko sam sretan, jer osvojiti pojas u ovakvoj konkurenciji, na ovakvoj manifestaciji je nešto zaista posebno. Ovo je na neki način kruna moje karijere i zaista sam ovim pojasom ‘naplatio’ sav dosadašnji trud i uloženi rad u karijeri. Jednostavno, ovo je bila priredba koja okuplja najkvalitetnije borce, svi mečevi radili su se za pojas, svi su se dugo spremali za borbe pa i ne čudi što nije bilo niti jednog nokauta u cijeloj večeri”, kazao je Marjanović nakon borbe.

 

Povratak na Net.hr