IMAMO NAJBOLJI NOKAUT GODINE: / Pogledajte kako je velika poljska zvijezda pala nakon munjevitog udarca

Image
Foto: Screenshot
Image
Foto: Screenshot

Fantastičan udarac koji je završio borbu

23.3.2019.
22:28
Screenshot
VOYO logo

Aleksandar Ilić upisao je pobjedu u svom KSW debiju i to tako da je u trećoj rundi brutalno nokautirao veliku poljsku zvijezdu, Damiana Janikowskog. Borba je krenula na nogama, gdje je Ilić vrlo brzo pokazao kako je kvalitetniji te kako će se Poljak brzo morati okrenuti onome gdje je najbolji. U pitanju je hrvanje i upravo to je bila njegova taktika.

Nakon nešto više od minutu i pol je Janikowski upisao prvo rušenje te kreće kontrola na podu. Ilić se jako dobro branio te Janikowski nije uspio napraviti ništa konkretno. Uskoro su ponovno na nogama, a Janikowski odgovara sa dva fantastična “slama”, koja su itekako uzdrmala Ilića. Ponovno je “Joker” pokazao snagu volje te je izdržao do kraja runde, piše Fightsite.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Druga runda nosi vrlo brzo rušenje Janikowskog i kontrolu gotovo cijelu rundu. I dalje tu nije bilo pravih udaraca, ali radio je bivši olimpijac dovoljno da borba ne bi bila vraćena na noge. Srećom po Ilića, pravih udaraca nije primio i mogao je tražiti svoju priliku u trećoj rundi. Prve dvije je uvjerljivo izgubio i bilo je jasno kako mu je prekid jedina šansa za pobjedu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

High kick u stilu Wonderboya Thompsona

Do njega je došao i to već početkom posljednje runde. Janikowski ovog puta nije odmah krenuo na rušenje, čemu je pripomoglo odlično Ilićevo kretanje. I onda samo odjednom, fantastičan udarac koji je završio borbu. Borci su se našli na distanci, a Ilić povlači lijevi high kick u stilu Wonderboya Thompsona. On je završio točno na glavi poljskog hrvača, koji istog trenutka teško nokautiran pada na pod.

Aleksandar Ilić tako je došao do pobjede u prvom KSW nastupu i to na takav način da će poljska publika jako brzo očekivati njegov idući nastup. Nakon ovakve izvedbe, ne sumnjamo kako će do njega brzo doći.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo