KOMPILACIJA POSTALA HIT

IGRALI SE U KAVEZU I POPILI – NOKAUT! Ušli u oktogon, sprdali se sa protivnicima i dobili brutalne batine

Na YouTube kanalu još je prije objavljena zanimljiva kompilacija nokauta do kojih je došlo nakon provokativnog ili, možemo reći, podcjenjivačkog ponašanja boraca. Kompilacija se sad počela širiti društvenim mrežama i apsolutni je hit.

Vjerojatno ste mnogo puta imali priliku vidjeti borce koji se u ringu ili u oktogonima sprdaju sa svojim borcima i podcjenjivački se ponašaju. Pa u trenutku borbe maknu gard, otvore bradu i time traže od svojih protivnika da ih napadnu i nokautiraju. Ipak, nekima od njih se to itekako znalo obiti o glavu.

UDARAČ I POL: Bivša UFC zvijezda bez jedne ruke nokautirala svog protivnika

Pamti se Anderson Silva

Posebno se pamti slučaj slavnog MMA borca Andersona Silve, kojeg je podcjenjivačko ponašanje i igranje u kavezu koštalo gubitka UFC pojasa i pada s vrha srednje kategorije UFC-a u borbi protiv Chrisa Weidmana.

Ima podosta poznatih boraca

U videu dolje možete vidjeti zanimljivu kompilaciju takvih nokauta, a tu možemo naći dosta poznatih boraca koji si takvo što nisu smjeli dopustiti. Kako bilo, sigurno da će nakon takvih nokauta borci dva puta promisliti prije nego što se ponovno budu sprdali s nekim u kavezu.

Povratak na Net.hr