I MIRKO OSJETIO NJEGOVE ‘MALJEVE’: Legendarni debeljko želi postati jedini borac koji je pobijedio Fjodora, Cro Copa i Minotaura

Novi Bellatorov teškaš i bivši UFC borac, Roy Nelson, gostovao je nedavno u emisiji na ‘Submission Radiu’ gdje se između ostalog osvrnuo na svoju nedavnu promjenu poslodavca te naglasio kako mu je želja boriti se s Fjodorom Jemeljanenkom.

“Mislim da ako Fjodor izađe kao ‘tasmanijska neman’ bez strategije neće dobro proći. Biti će to zabavna borba. Volio bih se sljedeći boriti s Fedorom, jer ako se borim s njim i pobjedim ga, biti ću jedini borac koji je pobijedio “velikog Rusa”, Cro Copa i Minotaura.

STRAVA U RINGU: Bivši UFC-ov borac preminuo od posljedica nokauta

Boriti ću se dok ću god osjećati kako mogu parirati drugim borcima. Možda budem i prvak kao Randy Couture u četrdesetrećoj godini, nikad se ne zna. Želim se samo boriti, to volim”, kazao je Nelson, prenosi Fight Site.

Nelson je kazao kako je htio ostati u UFC-u, ali kako su “oni totalno promjenili svoju marketinšku strategiju.

“Više se nisu fokusirali na borbe. O Scott Cokeru sam čuo sve najbolje i već duže vrijeme želim raditi s njim. Želim raditi sa svakim tko radi dobre stvari za ovaj sport. Stvar koja mi se sviđa kod Bellatora je ta što im je Viacom vlasnik i idu na ‘Spike’ televiziji. Na toj televiziji postoji puno mogućnosti za ‘cross-branding’ zbog širokog spektra emisija koje prikazuju”, kazao je popularni “debeljko” i objasnio kako se razlikuju njegov bivši poslodavac Dana White i sadašnji Scott Coker.

“Mislim da se najviše razlikuju kada je riječ o razumijevanju i komunikaciji. Ako Scottu mogu poslati poruku ili nazvati ga i on se javi, ja sam sretan”, kazao je Roy.

Povratak na Net.hr