Nevjerojatan incident hrvatskog MMA borca!

Dvadesetogodišnji MMA borac Philip Šarić je u sukobu u jednom jarunskom klubu zaštitaru odgrizao prst zbog čega je izbačen iz svog kluba i hrvatske MMA lige.

21.2.2013.
11:26
VOYO logo

Šarić se sa 35-godišnjim zaštitarom sukobio jer mu je zabranjen ulazak u klub u kojem je, navodno, ranije napravio incident. Zaštitaru je pružena hitna liječnička pomoć, no nisu mu uspjeli spasiti palac desne ruke.

"Istina je, odgrizao sam mu prst, ali bilo je to u samoobrani", izjavio je mladi borac za Fight Site, dok je njegov bivši trener Igor Pokrajac dodao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Znaju se pravila u našem timu. Ne dopuštamo takve ispade. Šarić je već prije bio upozoren zbog svoga ponašanja. On je mlad i neiskusan, ali pravila vrijede za sve i moraju se poštivati. Ovim činom on je sam sebe isključio iz Croatian Top Teama. Tolerancija na nasilje je jednaka nuli kod nas. Način borbe kojim se mi bavimo je sportski okršaj u MMA kavezu", izjavio je Pokrajac.

Hrvatska MMA liga najstrože osuđuje ponašanje Philipa Šarića koji je u noći na nedjelju sudjelovao u tučnjavi sa zaštitarom Z. J. ispred kluba In Bar na zagrebačkom Jarunu. Mladi Šarić bio je član kluba Croatian Top Team i natjecao se u prvom krugu Hrvatske MMA lige gdje je izgubio od Patricka Pereše (Trojan Pula).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Samim time, više se ne natječe unutar Hrvatske MMA lige. U slučaju da je prošao prvi krug, stav Hrvatske MMA lige bio bi jasan – svaki istup borca Hrvatske MMA lige koji iskače izvan okvira hrvatskih zakona, organizacija MMA lige najstrože osuđuje i trenutno diskvalificira iz daljnjeg natjecanja. Sustavnom organizacijom natjecanja, Hrvatska MMA liga daje priliku borcima da demonstriraju sport, a ne nasilje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo