HRVATSKI BOKSAČ IZLUDIO SVOG PROTIVNIKA: / Malo ga je sprdao, puno pogađao i nanio mu ozljedu na glavi

Image
Foto: Screenshot: You Tube

Napokon su došle i prve pobjede hrvatskih boksača na europskom prvenstvu u Harkivu, a njih su ostvarili članovi BK Sesvete, Damir Plantić i Stipan Prtenjača.

20.6.2017.
10:21
Screenshot: You Tube
VOYO logo

Damir Plantić, koji nastupa u kategoriji do 81 kilogram, borio se protiv Bugarina Pantaleeva te je svojom izvedbom uspio uvjeriti četiri od pet bodovnih sudaca da mu dodijele pobjede u tom meču. Snimku meča od 5:03:00 možete vidjeti u videu dolje. Plantić je dosta kontrolirano odradio me, dobro, radila mu je lijeva ruka i točno je pogađao protivnika, razbivši mu i arkadu, koju su "pokrpali" između rundi u kutu Pantaleeva.

Isto tako, u jednom trenutku Plantić je htio ispasti atraktivan i vjerojatno malo i isprovicirati svog protivnika, pa ga je fintirao rukom, vrteći ju ispred njega. Pantaleev je bio opomenut u trećoj rundi zbog udaranja Hrvata u potiljak u jednom klinču. Borba je bila žustra, aktivna, Plantić je pokazao da može i zna, odlično je radio eskivaže, imao je i rad nogu koji zadovoljava, "okretao" je svog protivnika koji mu nije bio tehnički dorastao.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Damira u osmini finala turnira čeka Denis Kauffen, boksač iz Švedske.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

PIJETRAJ UMJESTO PRVAKA NA EP POVEO SVOG BOKSAČA: Ovaj ispao već u 1. kolu dvojbenom odlukom sudaca

Malo teže je do svog trijumfa došao njegov timski kolega Stipan Prtenjača, koji boksa u najnižoj kategoriji, onoj do 60 kilograma. On je protiv sebe imao Ryana Collinsa iz Škotske te je napravio dovoljno za pobjedu po mišljenju triju sudaca. Prtenjača će u drugom kolu nastupiti protiv domaća nade, Jurija Šestaka.

SLUČAJ ODJEKNUO HRVATSKOM Pijetraj umjesto prvaka na EP pozvao svog boksača: ‘Da je to interes pojedinca, onda bi zvao i sina’

Oba naša boksača svoje mečeve imaju danas, u kasnijem dijelu programa, odnosno iza 18.00 sati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
Cijena strasti
default_cta
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
Obiteljske tajne
default_cta
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
Gajin svet
default_cta
VOYO logo