HRVATI ĆE ODLIJEPITI KADA VIDE OVAJ PRIZOR! / Pogledajte što Miočiću visi s retrovizora u automobilu

Image
Foto: Twitter/Stipe Miocic
Image
Foto: Twitter/Stipe Miocic

Oko revanša Miočić-Cormier stvorio se popriličan 'hype', znatno veći nego onaj prije prve borbe

13.8.2019.
12:42
Twitter/Stipe Miocic
VOYO logo

Američki borac hrvatskog porijekla, Stipe Miočić, za svega četiri dana ponovo će kročiti u kavez, nakon više od godinu dana otkako ga je nokautiran i otkako je izgubio dugobranjeni pojas prvaka teške kategorije pri UFC-u. Borit će se s čovjekom koji mu je oduzeo sve, Amerikancem Danielom Cormierom, a meč će se održati u Anaheimu u noći sa subote na nedjelju u sklopu UFC 241 priredbe.

Oko revanša Miočić-Cormier stvorio se popriličan 'hype', znatno veći nego onaj prije prve borbe. Borci ovaj put u kavez ne ulaze kao prijatelji već kao arhneprijatelji. Obojica su pribjegli 'trash talku', obojica su izgovorila teške riječi i privukla podosta pažnje, a samim time imat će obvezu prirediti spektaklularan meč.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nisu se borci samo pripremali riječima, već su intenzivno radili na fizičkim i mentalnim segmentima, a ponešto o tome prikazao je UFC u svom vlogu. U video se prikazuju pripreme Cormiera i Miočića, a on ujedno obiluje zanimljivim sitnim detaljima koje će jamačno oduševiti pristalice američkog borca koji vuče korijene iz Rtine pored Zadra.

'Nabrijan sam'

"Očekujem supertešku borbu, Stipe je sad motiviraniji i gladniji, priprema se cijelu godinu. Ne očekujem da će borba biti poput prošle, ovo će biti pravi rat", komentirao je to trener Daniela Cormoiera Javier Mendez i najavio ono što nas čeka u nadolazećem vikendu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon priloga o Cormieru priča se seli u Miočićev rodni grad, Independece u Ohiju. Snimili su tu Miočića kako putuje automobilom u svoju dvoranu, a mnogima će se svidjeti što mu s retrovizora visi krunica i boksačka rukavica s uzorkom hrvatske zastave.

Image
Image

"Prošla je godina dana i nabrijan sam. Nakon poraza shvatio sam da se sve događa s razlogom. Dva tjedna nakon borbe dobio sam kćer i malo uživao u životu", kazao je Miočić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Potom su snimili Miočića kako trenira u dvorani i prikazali ga dok vozi bicikl i pjeva "Eye of the Tiger", naslovnu pjesmu kultnog filma "Rocky III".

Snimku videospota možete pogledati OVDJE.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo