HRVATI ĆE ODLIJEPITI KADA VIDE OVAJ PRIZOR! / Pogledajte što Miočiću visi s retrovizora u automobilu

Image
Foto: Twitter/Stipe Miocic

Oko revanša Miočić-Cormier stvorio se popriličan 'hype', znatno veći nego onaj prije prve borbe

13.8.2019.
12:42
Twitter/Stipe Miocic
VOYO logo

Američki borac hrvatskog porijekla, Stipe Miočić, za svega četiri dana ponovo će kročiti u kavez, nakon više od godinu dana otkako ga je nokautiran i otkako je izgubio dugobranjeni pojas prvaka teške kategorije pri UFC-u. Borit će se s čovjekom koji mu je oduzeo sve, Amerikancem Danielom Cormierom, a meč će se održati u Anaheimu u noći sa subote na nedjelju u sklopu UFC 241 priredbe.

Oko revanša Miočić-Cormier stvorio se popriličan 'hype', znatno veći nego onaj prije prve borbe. Borci ovaj put u kavez ne ulaze kao prijatelji već kao arhneprijatelji. Obojica su pribjegli 'trash talku', obojica su izgovorila teške riječi i privukla podosta pažnje, a samim time imat će obvezu prirediti spektaklularan meč.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nisu se borci samo pripremali riječima, već su intenzivno radili na fizičkim i mentalnim segmentima, a ponešto o tome prikazao je UFC u svom vlogu. U video se prikazuju pripreme Cormiera i Miočića, a on ujedno obiluje zanimljivim sitnim detaljima koje će jamačno oduševiti pristalice američkog borca koji vuče korijene iz Rtine pored Zadra.

'Nabrijan sam'

"Očekujem supertešku borbu, Stipe je sad motiviraniji i gladniji, priprema se cijelu godinu. Ne očekujem da će borba biti poput prošle, ovo će biti pravi rat", komentirao je to trener Daniela Cormoiera Javier Mendez i najavio ono što nas čeka u nadolazećem vikendu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon priloga o Cormieru priča se seli u Miočićev rodni grad, Independece u Ohiju. Snimili su tu Miočića kako putuje automobilom u svoju dvoranu, a mnogima će se svidjeti što mu s retrovizora visi krunica i boksačka rukavica s uzorkom hrvatske zastave.

Image
Image

"Prošla je godina dana i nabrijan sam. Nakon poraza shvatio sam da se sve događa s razlogom. Dva tjedna nakon borbe dobio sam kćer i malo uživao u životu", kazao je Miočić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Potom su snimili Miočića kako trenira u dvorani i prikazali ga dok vozi bicikl i pjeva "Eye of the Tiger", naslovnu pjesmu kultnog filma "Rocky III".

Snimku videospota možete pogledati OVDJE.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo