Hrvat šokantno izgubio u Areni: 'Čuo sam da mi puca lakat'

Hrvatski borac Zelg Galešić poražen je u glavnom borbi 'FFC 8' eventa u Areni Zagreb. Ricco Rodriguez bio je bolji, nakon poluge Zelgu je jedno preostalo predati 'tapkanjem'.

26.10.2013.
13:34
VOYO logo

Činilo se da Galešić će se izvući iz Riccove zamke u parteru, Zelg se izvukao iz nepovoljne pozicije, ali je ostao u gardu suparnika i - izgubio. Nakon poraza, ostavio je i rukavice u ringu Arene.

"Zasad sam gotov. Duboko moram razmisliti o svojoj karijeri, da li će ona i dalje postojati. Rukavice su mi ostale tamo, kao što mi je i komad duše ostao tamo. Borio sam se prvi puta pred svojom publikom, a ispao sam tako šupljoglavi da je to čudno. Mrzim svaki potez koji sam napravio u ovom meču, a volim svakog ko me došao gledati i podržati. Hvala vama novinarima, hvala publici, svima koji su me pratili puno hvala", iskren je bio odličan hrvatski borac i prokomentirao za Pro Fight Store kako je došlo do poraza:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nakon što sam bacio direkt, on mi je uhvatio nogu, a kako je on vrhunski grappler tada je sve krenulo na njegovu stranu. Pokušao sam napraviti nekoliko poluga, ali on je svjetski majstor u BJJ-u, tako da moji pokušaji nisu uspjeli. Ali u očaju sve moraš probati. Pokušao sam se dignuti, no on me iskusno uhvatio za nogu, nakon što sam to obranio, uhvatio me za ruku, i otišao je desni lakat. Nadam se da nije ništa ozbiljno, mada sam čuo kao puca."

MMA: Rodriguez pobijedio Galešića (poluga u 1. rundi) KB: Mladen Brestovac pobijedio Alija Cenika (jednoglasna odluka) KB: Thomas Hron pobijedio Jahfarra Wilnisa (jednoglasna odluka) KB: Stevan Živković pobijedio Mirana Fabjana podijeljenom odlukom sudaca MMA: Francisco Barrio pobijedio Darka Banovića (jednoglasna odluka) MMA: Primož Vrbinc pobijedio Dušana Džakića (KO, 1. runda)

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo