Hrvat sve stavlja na kocku: 'Spreman sam na sve!'

'Očekujem da će me pokušati rušiti, a taktiku pripremam za sam početak borbe. Imam nekoliko scenarija za prve sekunde, a dalje ćemo vidjeti. Spreman sam na sve.

21.9.2012.
14:54
VOYO logo

Jedini Hrvat u UFC-u Igor Pokrajac će se u noći sa subote na nedjelju u Torontu obračunati s Vinnyjem Magalhãesem, Brazilcem koji je svladao Fabricija Werduma i Roya Nelsona.

"Pobijedio ih je, no radio se o grappling turnirima, a velika je razlika između njih i slobodne borbe. U svakom slučaju, Magalhães je jedan od najboljih parteraša svijeta, velika je čast boriti se s takvim znalcem, no ja sam bolji i kompletniji borac. Bolji sam udarač, imam više iskustva i u slobodnoj borbi i u UFC-u. Borio sam se s klasnim borcima pa i boksačem Maldonadom, koji je imao je skor 22-0 u boksu, pobijedio sam u njegovoj igri. Znam da sam puno bolji", izjavio je Pokrajac za sportski tjednik Max pa dodao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Očekujem da će me pokušati rušiti, a taktiku pripremam za sam početak borbe. Imam nekoliko scenarija za prve sekunde, a dalje ćemo vidjeti. Spreman sam na sve. Na kocku stavljam tri pobjede zaredom, a on je tek došao. Poželjet ću mu lijepu dobrodošlicu. Napravio sam baš sve, kondicijski sam se spremio odlično, prof. Goran Sajko me jako digao. Radio sam s dečkima iz Black Dragona, gdje treniram svoje parteraške treninge, spremili su me i taktički i psihički za takvog borca. Ne bojim se njegovih tehnika", tvrdi Pokrajac.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo