Play ponuda

Hrvat sve stavlja na kocku: 'Spreman sam na sve!'

shimmer fallback

'Očekujem da će me pokušati rušiti, a taktiku pripremam za sam početak borbe. Imam nekoliko scenarija za prve sekunde, a dalje ćemo vidjeti. Spreman sam na sve.

21.9.2012.
14:54
Play ponuda

Jedini Hrvat u UFC-u Igor Pokrajac će se u noći sa subote na nedjelju u Torontu obračunati s Vinnyjem Magalhãesem, Brazilcem koji je svladao Fabricija Werduma i Roya Nelsona.

"Pobijedio ih je, no radio se o grappling turnirima, a velika je razlika između njih i slobodne borbe. U svakom slučaju, Magalhães je jedan od najboljih parteraša svijeta, velika je čast boriti se s takvim znalcem, no ja sam bolji i kompletniji borac. Bolji sam udarač, imam više iskustva i u slobodnoj borbi i u UFC-u. Borio sam se s klasnim borcima pa i boksačem Maldonadom, koji je imao je skor 22-0 u boksu, pobijedio sam u njegovoj igri. Znam da sam puno bolji", izjavio je Pokrajac za sportski tjednik Max pa dodao:

"Očekujem da će me pokušati rušiti, a taktiku pripremam za sam početak borbe. Imam nekoliko scenarija za prve sekunde, a dalje ćemo vidjeti. Spreman sam na sve. Na kocku stavljam tri pobjede zaredom, a on je tek došao. Poželjet ću mu lijepu dobrodošlicu. Napravio sam baš sve, kondicijski sam se spremio odlično, prof. Goran Sajko me jako digao. Radio sam s dečkima iz Black Dragona, gdje treniram svoje parteraške treninge, spremili su me i taktički i psihički za takvog borca. Ne bojim se njegovih tehnika", tvrdi Pokrajac.

Play ponuda
Play ponuda