HRGOVIĆ SE PORUKOM OGLASIO NAKON HUNTEROVE PROVOKACIJE: / Javio mu se i legendarni Vatreni

Image
Foto: Igor Kralj/PIXSELL

Ulog u ovoj borbi je golem, obojica su mladi i perspektivni, Hrgović ima skor 12-0, Hunter 19-1-1,

27.2.2021.
15:59
Igor Kralj/PIXSELL
VOYO logo

Najbolji hrvatski boksač Filip Hrgović borit će se protiv Michaela Huntera, objavljeno je tijekom jučerašnjeg dana. Hrgović se danas putem svojih društvenih kanala obratio uoči borbe kojoj se još mora dogovoriti datum.

"Vrijeme je da pokažem svijetu što sam sve sposoban učiniti. Veliki izazov za Team Hrgović, zahvalan sam na ovakvoj prilici koja nas dijeli korak do vrha."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hrgoviću se javio na Instagram i legendarni bivši hrvatski nogometni reprezentativac Ivan Klasnić koji mu je poručio: "Idemo, champion!"

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
NIJE MU DUGO TREBALO: /

Amerikanac odmah krenuo s provokacijama, pogledajte što je sve poručio Hrgoviću

Image
NIJE MU DUGO TREBALO: /

Amerikanac odmah krenuo s provokacijama, pogledajte što je sve poručio Hrgoviću

Hunter se oglasio prvi

Kao što je poznato, Hunter je prije nekoliko dana na svojim društvenim mrežama objavio kako mu je IBF organizacija naložila da se za mjesto prvog izazivača mora boksati baš protiv Filipa Hrgovića. Odluka je trebala biti donesena do petka, a to se na koncu i dogodilo.

U trenutku kad je na profilima Team Sauerlanda objavljeno da će se boriti odmah je krenuo s komentarom. Prvo se javio na Instagramu, a potom je s nekoliko postova na Twitteru rekao što misli o borbi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Počela je sezona lova u teškoj kategoriji”, napisao je. Podijelio je zatim dosta komentara svojih fanova, a uskoro i snimku pokojnog oca Mikea Huntera, također boksača.

“Samo se želim boriti. Borit ću se s bilo kim bilo kada u bilo kakvim okolnostima”, govori boksačka legenda na snimci.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ulog u ovoj borbi je golem, obojica su mladi i perspektivni, Hrgović ima skor 12-0, Hunter 19-1-1, očekuje se od obojice da budu prvaci i činjenica je da onaj tko pobjedi ide u okršaj s Anthonyjem Joshuom, vlasnikom IBF pojasa. Treći izazivač, Oleksandr Usik nije zainteresiran za IBF titulu i želi onu prestižniju WBO, tako da Huntera i Hrgovića praktički samo taj meč dijeli od napada na pojas teške kategorije.

Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo