BORBA KARIJERE

HRGOVIĆ POSLAO PORUKU OPASNOM AMERIKANCU: El Animal mu ozbiljno zaprijetio; ‘Nakon što ga pobijedim i to će se promijeniti’

Uskoro bi trebali doznati kada će napokon stati jedan nasuprot drugoga

Najbolji hrvatski teškaš Filip Hrgović još uvijek ne zna datum svoje najveće borbe u karijeru, borbe protiv Michaela Huntera koja mu otvara put prema onoj za naslov svjetskog prvaka.

U razgovori za Boxeo de Colombia izjavio je kako smatra da će se ona održati u Americi te je pohvalio svog suparnika.

“On je među deset najboljih teškaša svijeta. To je za mene najveći meč dosadašnje karijere. Na papiru je on favorit, ali u ringu sam to ipak ja. Zašto? Jer sam bolji od njega. On se još nije borio s nekim poput mene, ali nisam ni ja još imao priliku nastupiti protiv velikih boksačkih imena. On je zapravo moja prva velika borba u kojoj ću svijetu ću pokazati tko sam i što sam. Očekujem težak meč. On je hrabar i dobar, ali vjerujem u pobjedu nakon koje ću stići na veliku pozornicu”, poručio je.

“Puno boksačkih fanova još uvijek ne zna za mene, ali nakon što pobijedim Michaela Huntera i to će se promijeniti. Vjerujem da ću postati jedan od najboljih boraca ove generacije. Mislim da imam potencijal za pobjede nad svim borcima sa scene. Zapamtite moje ime”, dodao je.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr