HRGOVIĆ OTKRIO KOGA ŽELI SLJEDEĆEG I ODMAH ZAGRMIO: / 'Želim da svi vide kako ga pobjeđujem'

Image
Foto: Igor Kralj/PIXSELL

Hrgović je gladan, želi još, želi jače borce, želi uglednije borce kako bi se što prije približio vrhu ljestvice najboljih teškaša

6.1.2020.
13:08
Igor Kralj/PIXSELL
VOYO logo

Najbolji hrvatski boksač, Filip Hrgović, imao je izuzetno uspješnu godinu, a završio ju je okruglom desetom pobjedom u prosincu protiv Erica Moline, kojeg je nokautirao u trećoj rundi i to nakon što je Amerikanca dva puta spašavalo zvono.

"Bilo je to dobro iskustvo za mene, priredba na kakvoj još nisam nastupao i drago mi je da sam bio dio toga, pružio dobru borbu i poslao poruku cijelom svijetu. Nakon što je osjetio snagu mog prvog udarca, imao sam osjećaj da se više ne želi boriti", rekao je Hrgović o borbi protiv Moline za Boxing Scene.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
Image
Foto: Igor Kralj/PIXSELL

08.09.2018., Zagreb - Fight night Zagreb, borba za WBC internacionalni pojas u teskoj kategoriji na 12 rundi: Filip Hrgovic (CRO) – Amir Mansour (USA). Photo: Igor Kralj/PIXSELL

Želi najjače

Međutim, Hrgović je gladan, želi još, želi jače borce, želi uglednije borce kako bi se što prije približio vrhu ljestvice najboljih teškaša, odnosno kako bi što prije dobio priliku za napad na naslov prvaka. Nema baš previše anonimnih boraca ispred Hrgovića, zapravo, nema ih više uopće, pa je Hrvat odlučio prozvati dvojicu i vidjeti kako će ovi reagirati i hoće li možda prihvatiti meč.

"Volio bih Derecka Chisoru ili Alexandera Povetkina. Ili nekoga tko je veliko ime, tko je bio u velikim borbama i ima velike pobjede, nekoga koga će cijeli svijet gledati kako gubi od mene", rekao je Hrgović pa otkriva zašto ima toliko problema s dogovaranjem mečeva s jačim i uglednijim protivnicima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Mojim promotorima je teško dogovoriti dobre mečeve jer sam velik rizik, a malen dobitak za velika imena. Mojim usponom na ljestvicama to bi se trebalo promijeniti. Svi u mom timu su uvjereni da ću postati veliki boksač i buduća zvijezda svjetskog boksa", veli Hrgović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo