HRGOVIĆ ODGOVORIO NA PIJETRAJEVE IZJAVE: / 'Ne može vojnik ići u bitku ako ne vjeruje generalu'

Image
Foto: PIXSELL

Filip Hrgović odgovorio je sinoć na prozivanja bivšeg trenera Leonarda Pijetraja kako mu je naš boksač dužan određenu svotu novca.

20.11.2017.
8:58
PIXSELL
VOYO logo

Pijetraj je gostovao u emisiji Sport nedjeljom na Z1 televiziji prije nekih mjesec dana kada je izjavio sljedeće:

"On ima obaveze prema meni koje će izvršiti ili ćemo morati to rješavati na sudu. Kada dođe velika lova i velika slava, onda dođu i drugačija razmišljanja nego što ih imaju sportaši dok su klinci, dok sam im ja i otac i majka, i brat i trener. Tada se pojavi i milijun savjetnika sa strane i onda iz vas izbije genetika, ono što imate u svom odgoju, ono što vam nisam mogao ja dati ni na što vas nisam mogao pripremiti. Svima sam najbolji dok me trebaju."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Podmirit ću sve što treba'

U istoj emsiji sinoć je gostovao i prozvani Filip Hrgović:

"Nisam puno volio pričati o toj temi. Rastali smo se poslije Olimpijskih igara i ja sam to zataškavao. To što sam čuo o slavi i novcu, to me se ne tiče. Sve svoje obveze sam uvijek prema njemu podmirivao i podmirit ću što treba, no s trenerom više nisam mogao funkcionirati s ljudske strane i to se događalo unazad nekoliko godina i ja sam trenirao s utegom", rekao je boksač i dodao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Moj obraz je čist'

"Izgubio sam povjerenje s te strane, jer ne može vojnik ići u bitku ako ne vjeruje generalu pa je i moj rezultat u Riju bio ishod tog lošeg odnos. Osim toga, veliki ću novac zaraditi tek ako budem svjetski prvak. Ne želim da se stvara slika kako ga ja ne želim plaćati. Jer plaćao sam ga od svake svoje stipendije i honorara koje sam dobio zadnjih deset godina. Novi tim plaćam jednako kao što sam plaćao i njega."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Osvrnuo se i na to kako je došlo do prekida suradnje:

"Nažalost, nismo se razišli na lijep način. Ne želim se opravdavati. Moj obraz je čist i mirno spavam, a to mi je najvažnije."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo