HRGOVIĆ OBJASNIO ZAŠTO JE PRVI SKRENUO POGLED NA SUČELJAVANJU: / 'Moj posao je da prebijem Molinu'

Image
Foto: Screenshot

Amerikanac je za pripreme uzeo osam tjedana. Hrgović dvanaest. Jer trenirao je, kaže, kao nikad prije

4.12.2019.
20:03
Screenshot
VOYO logo

Filip Hrgović danas se nakon konferencije za medije našao oči u oči s Ericom Molinom.

"Ja sam prvi skrenuo pogled jer sam ga pogledao gore, koliko je visok, iznenadio me s visinom, mislio sam da je niži i ono gledam ga, malo sma ga odmjerio i skrenuo pogled. Ali poslije kad sam ga skrenirao na ovom drugom odmjeravanju, on je prvi skinuo pogled tako da sve je pod kontrolom", rekao je Hrgović u razgovoru za RTL.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na krovovima Diraje, s pogledom na Arenu, koja je samo zbog ovog boksačkog spektakla nikla usred pustinje, najbolji hrvatski boksač najavljuje težak meč. Jer čeka ga dosad najveće ime.

"Vidi se da je ozbiljan dečko i da nije pod dojmom i nije uplašen. Drago mi je da smo se sreli, da mu nije opet bus zakasnio i jedva čekam da krene", rekao je Hrgović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

S 27 godina El Animal je deset godina mlađi od svog protivnika, 37-godišnjeg Amerikanca. Iz Hrgovića je devet profesionalnih mečeva i isto toliko pobjeda. Sedam nokautom. Iskusni veteran Molina borio se 32 puta. Slavio je u 25 mečeva, 19 puta nokautirao suparnika i doživio 5 poraza. Zanimljivo, Hrgović je dosada odboksao 33 runde, Molina četiri puta više, njih 142.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
[VIDEO] HRGOVIĆ I MOLINA STALI JEDAN NASUPROT DRUGOG: /

Hrvat iskoristio priliku i bocnuo Amerikanca: 'To je dobra stvar za mene'

Image
[VIDEO] HRGOVIĆ I MOLINA STALI JEDAN NASUPROT DRUGOG: /

Hrvat iskoristio priliku i bocnuo Amerikanca: 'To je dobra stvar za mene'

'Moram ući tamo i prebiti ga'

Molina je dosad gubio od boksačke elite, Anthonyja Joshue i Deonteja Wildera. Dva put se borio za svjetsku titulu i svjestan je da mu je protiv Hrgovića najveća prednost iskustvo.

"Ja sam taj tip u teškoj kategoriji koji jednostavno ne odlazi, nego nađe način da ostane. Mislim da ću u subotu navečer naći način i ostati. Hvala vam!", rekao je Molina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Amerikanac je za pripreme uzeo osam tjedana. Hrgović dvanaest. Jer trenirao je, kaže, kao nikad prije. Saudijska Arabija šesta je država u kojoj će ući u ring, ali i dosad najspektakularnija pozornica na kojoj će tražiti pobjedu.

"Arapi znaju da žive! Sve je luksuzno, sve je ekskluzivno. Moj posao i dalje nije eksluzivan, ja se i dalje moram tući i moram prebiti Molinu", zaključio je Hrgović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dobro raspoloženi Hrgović kreće u odbrojavanje. Do ulaska u ring ostalo mu je još samo 70 sati.

Gledajte na RTL-u

Sukob na dinama – krilatica je ovog velikog boksačkog eventa koji će se održati 7. prosinca u Saudijskog Arabiji. Na glavnom RTL kanalu od 17:45 sati uživo će se prenositi susret Filipa Hrgovića i Erica Moline, a od 21:40 sati Anthonyja Joshue i Andyja Ruiza. Cijeli događaj moći ćete pratiti na RTLplayu, koji nudi još dvije vrlo zanimljive borbe! Prva je eliminacijski meč između bivšeg WBA prvaka, Rusa Aleksandera Povetkina (35-2) i Amerikanca Michaela Huntera (18-1) a druga Britanca Dilliana Whytea (26-1) i Poljaka Mariusza Wacha (35-5).

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo