banner

OHO!

HRGOVIĆ BI SE TREBAO BORITI U HRVATSKOJ U PROSINCU: ‘Takav nam je plan, dobit ćemo potvrdu kroz ovaj tjedan’

Nije moglo proći da ne prokomentira Alena Babića koji već dugo govori kako se želi boriti protiv Hrgovića

Filip Hrgović nakon pobjede protiv Bookera vratio se u Hrvatsku. Najbolji hrvatski boksač prokomentirao je po povratku borbu, ali i najavio planove za budućnost.

“Najljepše je biti doma, sretan sam što sam se vratio. Sudac je donio dobru odluku što je prekinuo borbu. Booker se nije mogao vratiti u meč, izdržao bi još koju rundu, ali ne bi ništa napravio, samo bi dobio još više batina”, rekao je Hrgović po povratku.

Sljedeća borba trebala bi biti 19. prosinca u Zagrebu, no to još nije potvrđeno.

“To još nije sto posto sigurno. Dobit ćemo potvrdu ovaj tjedan, ali takav nam je plan. Vjerojatno će to biti priredba bez publike, treba nam samo mjesto za ring i kamere”, rekao je Hrgović pa dodao:

“Ja sam prošao puno toga u amaterskom boksu i u svjetskoj seriji boksa i imam osjećaj da se nisam još, kao što bih rekao, ni zagrijao. Čekam jedno veće ime, ali isto tako ni ne treba srljati. Sa svakim kampom napredujem i postajem kompletni boksač. Idem korak po korak. Osjećam se spreman za svakog.”

MNOGI SE NE ŽELE BORITI S HRGOM: ‘Hrvat je opasan, nezaustavljiv’; Evo koliko je Filip skočio na ljestvici najboljih i gdje se sad nalazi

Komentirao i Babića

Nije moglo proći da ne prokomentira Alena Babića koji već dugo govori kako se želi boriti protiv Hrgovića.

“Jedino što ima je taj ‘trash talk‘ i moje ime u ustima. Shvatio je da samo tako prolazi po portalima”

Povratak na Net.hr