TYSON - HOLYFIELD 3

HOLYFIELD POTVRDIO DA DOGOVARA BORBU S TYSONOM: Internetom kruži i poster na kojem piše kad i gdje bi se mogli boriti

Tyson i Holyfield trebali bi se boriti za pomoć oboljelima od koronavirusa

Kao da je opet 1997. godina. Michael Jordan i njegovi Bullsi ponovo su najveće zvijezde u svijetu košarke, dok su legendarni Mike Tyson i Evander Holyfield u fokusu boksačke javnosti.

Naime, mitski rivali polako, ali sigurno dogovaraju svoj povratak u ring, a on bi mogao biti spektakularan. Holyfield i Tyson mogli bi se vratiti u ring u trećem međusobnom ogledu, u egzibicijskom meču od kjeg bi zarada išla u humanitarne svrhe. Kao promotor se navodno ponudio Eddie Hearn.

“Moji ljudi razgovaraju s njegovim ljudima. Mogla bi se naša borba dogoditi, nije nikakav problem”, rekao je Holyfield u podcastu The 3pt Conversion.

Internetom već kruže plakati za treću borbu ovih boksačkih velikana, a na njima pišu informacije koje dosad još nisu provjerene. Naime, borba bi se, prema nekim izvorima, trebala održati u Saudijskoj Arabiji, u Diriji, gdje su se nedavno borili Joshua i Ruiz

ČUVAO STRAŽU TYSONU U WC-U DOK SE SEKSAO S JEDNOM OD NAJLJEPŠIH ŽENA SVIJETA: ‘Noge su joj nakon toga otpadale danima’

Legendarno rivalstvo

Inače, Tyson i Holyfield trebali bi se boriti za pomoć oboljelima od koronavirusa. Nema sumnje da bi ovaj meč privukao veliku pozornost i donio velike humanitarne prihode, pogotovo uzevši u obzir povijest okršaja ovog dvojca.

Tyson i Holyfield borili su se dvaput dosad, prva borba bila je u rujnu 1996. godine, a druga krajem lipnja 1997. godine. Oba je puta slavio Holyfield, a u njihovoj drugoj borbi dogodila se jedna od najkrvavijih scena u povijesti boksa u kojoj je Tyson odgrizao Holyfieldu komadić uha.

Povratak na Net.hr