HITNO OPERIRAN: / Kličkov suparnik upucan kad je došao na kebab

Image
Foto: AFP

Njemački profesionalni boksač Manuel Charr ranjen je hicima iz vatrenog oružja u noći s utorka na srijedu. Motiv napada zasad nije poznat.

2.9.2015.
8:52
AFP
VOYO logo

Prema izvještajima njemačkih medija, napad se dogodio u jednoj zalogajnici u njemačkom gradu Essenu. Charr se u utorak navečer s prijateljima zabavljao u jednom nargila-baru, a nakon ponoći je otišao na kebab.

Izgubio od Klička i Povjetkina

U zalogajnici je, međutim, došlo do sukoba nakon kojeg su u 30-godišnjeg napadača ispaljeni hici. Pogođen je u predio trbuha, a premda se nakon dolaska hitne pomoći činilo da nije teže ozlijeđen, u bolnici mu se stanje pogoršalo, pa je hitno podvrgnut operaciji. Stanje mu je sada stabilno i nije u životnoj opasnosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Što se točno dogodilo, još uvijek nije poznato. Prema izjavama svjedoka, nekoliko je muškaraca provociralo boksača i ušlo u svađu s njim, a nakon pucnjave su pobjegli s mjesta incidenta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Charr je u karijeri odradio 32 profesionalne borbe u teškoj kategoriji, a široj je javnosti postao poznat prije tri godine kada se u Moskvi borio protiv Vitalija Klička. Izgubio je taj dvoboj, a dvije godine kasnije je poražen i od Rusa Aleksandra Povjetkina. Ukupno je u karijeri upisao 28 pobjeda i četiri poraza.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo