K1

HIGH-KICKOM MU UMALO OTKINUO GLAVU: Zastrašujući nokauti koji dočaravaju svu brutalnost ovog sporta

Sjajne i brutalne nokaute na Glory priredbi u nizozemskom Rotterdamu priredili su Danyo Ilunga koji je zaustavio Michaela Duuta u trećoj rundi njihovog dvoboja te Petchpanomrung Kiatmookao koji se pobjedom nad Zakarijem Zouggaryjem nametnuo kao prvi izazivač perolake kategorije.

Rico Verhoeven u Rotterdamu je protekle subote uspio obraniti svoj teškaški pojas. Gloryjev vladar “kraljevske” teške kategorije pošteno se namučio u teškom meču koji mu je priuštio Jamal Ben Saddik, javlja borilački portal Fight Site koji u svojem izvještaju ističe kako je aktualni prvak posebno nabio tempo u četvrtoj i petoj rundi i prvo ‘high kickom’ uzdrmao Marokanca, a zatim i priču završio nokautom.

IZLUDIO I OSRAMOTIO PROTIVNIKA: Upoznate boksačkog umjetnika koji se sprda sa svojim suparnicima! Ni Joshua ovo ne može

Također, sjajne nokaute na istoj priredbi priredili su i Danyo Ilunga koji je zaustavio Michaela Duuta u trećoj rundi njihovog dvoboja te Petchpanomrung Kiatmookao koji se pobjedom nad Zakarijem Zouggaryjem nametnuo kao prvi izazivač perolake kategorije.

Iste večeri pojas u srednjoj kategoriji obranio je Alex Pereira zaustavivši u trećoj rundi Yousrija Belgarouija, a Stoyan Koprivlenski pobjednik je turnira u lakoj kategoriji.

Povratak na Net.hr