banner

UFC

[FOTO, VIDEO] JEDNA OD NAJLJEPŠIH BORKINJA SVIJETA IZGUBILA POVRATNIČKU BORBU: No, svi su zanijemili kad su vidjeli kako dobro izgleda

Posljednji put Rachel je nastupila u siječnju 2019.

Nakon pauze od skoro dvije godine, jedna od najljepših borkinja svijeta Rachael Ostovich (29) jutros po hrvatskom vremenu se vratila u kavez porazom u meču muha divizije ženske konkurencije protiv Gine Mazany na UFC on ESPN 18 u UFC Apexu u Las Vegasu.

[FOTO] BUJNA UFC-OVKA BALKANSKIH KORIJENA OBJAVILA VRUĆU SNIMKU: U prvi plan stavila guzu u superuskim hlačicama

Mazany iznenadila grapplingom

Grappling Gine Mazany iznenadio je Rachael Ostovich, ali upravo je njezina upečatljivost u završnici u stojci, udarcima u tijelo, završila posao za treći uzastopni poraz povratnice Ostovich. Inače, Mazany je tijekom meča porazila Ostovich u zahvatima, prenosi MMAjunkie, a onda ju je napunila udarcima.

Vješto je izbjegava sve pokušaje Ostovich državši distancu, a upravo je zbog bacanja suparnice na tlo imala prednost prema bodovnim karticama. Iako je u zadnjoj minuti borbe dobila nekoliko neugodnih udaraca u tijelo, na kraju je slavila tehničkim nokautom u 3. rundi.

Posljednji put Rachel je nastupila u siječnju 2019. godine kad je u Octagon odlučila ući samo dva mjeseca nakon što je bila žrtva obiteljskog nasilja. Ostovich je tada poražena te je nažalost i završila ozlijeđena, zbog čega je morala na dugu pauzu. Bio je to njezin drugi UFC poraz za redom, a u ukupnom profesionalnom omjeru sad ima četiri pobjede i šest poraza. Toliko duga pauza svakako je imala i svoje koristi. Resetirala ju je i navela da pronađe tu novu vatru, nešto što će ju pokrenuti…

‘Godinu dana nisam bila uopće aktivna i to mi je vratilo strast’

“Godinu dana nisam bila uopće aktivna i to mi je vratilo strast prema ovome čime se bavim, dobila sam tu motivaciju. Sretna sam što imam priliku i dalje raditi ono što volim, a volim MMA, volim umjetnost ovog sporta i volim trud koji je potrebno uložiti. Karantena mi je dala do znanja da neke stvari u životu ne smijem olako shvaćati, kao niti prilike koje mi se pružaju”, kazala je Rachael Ostovich prije borbe u ragovoru za havajski Khon2.

Ostovich je porijeklom s Havaja, iako njezino prezime vuče s ovih prostora, te je zbog svog atraktivnog izgleda stekla velik broj fanova na društvenim mrežama. Njezina ljepota nije jedini razlog zbog čega ima skoro 800.000 sljedbenika na Instagramu nego i prezentacija njezinih borilačkih vještina.

Povratak na Net.hr