FOTO: / Sve je na njima savršeno, ali te japanke...

Američki profesionalni hrvači, popularni kečeri, u današnje vrijeme pokušavaju utjeloviti surove barbare, mačo ikone koje uživaju u boli, ozljeđivanju sebe i drugih.

30.5.2013.
9:27
VOYO logo

Daleke 1982. godine u Memphisu se pojavio dvojac koji je, kad je osvajanje žena u pitanju, pokušao srušiti rekorde čak i nedostižnog Elvisa, najslavnijeg sina gradića na obali Mississippija.

No, Stan Lane i Steve Keirn nisu krenuli putem kralja rock and rolla, nego su se posvetili pro wrestlingu, sportu koji je tih godina osvajao SAD. Ova kombinacija hrvanja i teatralnog bacanja po ringu bila je nadahnuće za mnoge bivše hrvače koji su se htjeli okušati u šoubiznisu, skriveni iza ludih maski, kostima i imena kao što su: Damien Demento, Boogeyman, Mantaur, Ultimate Warrior, Justin Credible, Big Dick Johnson, te onih najpoznatijih, poput Hulka Hogana, The Rocka...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Stan i Steve odbacili su mačo stil kojim su se dičili njihovi kolege i osnovali su The Fabulous Ones – urnebesni golišavi duo posvećen ponajviše ženskom dijelu publike i dobroj zabavi. Zvali su ih još i The Heavenly Bodies, a oni se nisu sramili pokazati sve što imaju u nekim od najluđih i najsmješnijih poza i situacija koje su zabilježene foto i videokamerom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako su izgledali i kako su publiku bacali u trans, pogledajte u fotogaleriji i na videosnimkama koje nas vraćaju u opušteno, zlatno doba SAD-a s kraja prošlog stoljeća.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

specijal-201102150360004-Smiješna strana sporta

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo