[FOTO] MIOČIĆEV VJEROJATNI PROTIVNIK IZGLEDA ZASTRAŠUJUĆE: / Ako ostane ovakav do meča, Stipi se crno piše

Image
Foto: Profimedia
Image
Foto: Profimedia

Priliku će vjerojatno i dobiti jer ova borba bi generirala ogromnu gledanost, ali možda ne odmah već negdje na ljeto ili koncem sljedeće godine

20.11.2020.
8:55
Profimedia
VOYO logo

Ponajbolji MMA borac svih vremena, Amerikanac Jon Jones, odlučio je prije nekoliko mjeseci napustiti svoju komfor-zonu u poluteškoj kategoriji gdje je dominirao i držao titulu u nekoliko navrata dugi niz godina i prešao je u tešku kategoriju gdje, kako sam kaže, planira zauzeti tron.

Jones smatra kako on nije kalibar borca koji će morati čekati na priliku za naslov te da zbog svog renomea može preskočiti sve stepenice i odmah napasti pojas pa se tako već mjesecima gura u kavez s prvakom Stipom Miočićem.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Priliku će vjerojatno i dobiti jer ova borba bi generirala ogromnu gledanost, ali možda ne odmah već negdje na ljeto ili koncem sljedeće godine. No, mnogi se pitaju kako će Jones uopće izgledati u teškoj kategoriji, odnosno, kako će izgledati bez skidanja kilograma. Sada im je Amerikanac ponudio odgovor. Na svom je Instagram-profilu objavio slike s treninga i moramo priznati da izgleda zastrašujuće.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nikad se nisam toliko dobro osjećao sa 109 kilograma. Trebao bih biti spreman za nekoliko mjeseci", napisao je Jones, koji je po kilaži već sada teži od Miočića kada je ovaj prošli put ušao u meč

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo