banner

LUDILO

[FOTO] JEDAN OD NAJBRUTALNIJIH UFC EVENATA IKAD: Jednom borcu rasječena noga, drugi zavapio – ‘Ispadaju mi zubi’

Glavna borba bila je ona između Teixeire i Smitha, a slavio je Brazilac tehničkim nokautom u petoj rundi

U noći sa srijede na četvrtak održan je još jedan UFC event, također bez publike, samo s borcima, sucima i malobrojnim novinarima. Riječ je o ne tako razvikanom UFC on ESPN eventu, ali ovaj put bila je to priredba nakrcana zvučnim imenima, poput Glovera Teixeire, Andreija Arlovskog, Ovincea Saint Preuxa, Bena Rothwella i Anthonyja Smitha.

No, bio je to i jedan od najbrutalnijih UFC-ovi evenata u posljednje vrijeme. Glavna borba bila je ona između Teixeire i Smitha, a slavio je Brazilac tehničkim nokautom u petoj rundi. Iako je Smith bolje otvorio meč, Brazilac je kasnije u potpunosti dominirao u svim segmentima borbe. Na kraju ga je u petoj rundi toliko isprebijao da se ovaj više nije mogao braniti i samo je teturao po kavezu, a sudac je prekinuo meč.

ProfimediaFoto: Profimedia

‘Ispadaju mi zubi’

Smith je uoči posljednje runde bio potpuno devastiran pa je zavapio prema svom treneru. “Ispadaju mi zubi”, rekao je svom treneru Smith, ali borba je nastavljena i na kraju je meč prekinut.

U drugoj najjačoj borbi večeri Rothwell je savladao Saint Preuxa odlukom sudaca, a na isti je način slavio i Arlovski protiv Philipea Linsa. No, u uvodnoj borbi večeri, onoj između Gabriela Beniteza i Omara Moralesa, bilo je dosta krvavo. Naime, Benitez je izgubio meč, ali ostat će mu i vrlo ružna uspomena. Morales mu je napravio čak pet centimetara dugu posjekotinu na nozi.

Profimedia
Profimedia
Profimedia

Povratak na Net.hr