SVAKA ČAST

[FOTO] BRUTALNE BORBE NA MMA SPEKTAKLU U ZAGREBU: ‘Terror’ Trušček giljotinom ugušio ‘Psihopatu’. Erslan slavio nokautom

Zagrebački je borac slavio na vrlo efektan način, giljotinom je ugušio Bakočevića u drugoj rundi

Legendarni hrvatski MMA borac Ivica “Terror” Trušček osvojio je titulu najopakijeg čovjeka na Balkanu nakon što je na spektakularnoj FNC 3 priredbi u Zagrebu, u petak navečer, svlado Vasu Bakočevića zvanog “Psihopata”.

Zagrebački je borac slavio na vrlo efektan način, giljotinom je ugušio Bakočevića u drugoj rundi. Vaso je startao podosta agresivno i u prvoj rundi krenuo na rušenje, ali se Trušček odično obranio i došao u “mount” poziciji. Zatim ga je dobro mrcvario i onda još koncem runde, pola minute prije kraja, Vaso je “popio” high-kick i završio na podu.

Luka Stanzl/PIXSELL

Završio ga giljotinom

Crnogorac je u drugoj rundi ipak bio značajno bolji i okrenuo je meč u svoju koristi. Imao je nekoliko puta Truščeka u mat-poziciji, ali onda je Zagrepčanin pokazao čistu klasu. Uspio se izvući iz problematičnog položaja i na kraju je bahatog Crnogorca počeo gušiti giljotinom sve dok ovaj nije bio prisiljen predati borbu.

Luka Stanzl/PIXSELLFoto: Luka Stanzl/PIXSELL

Bila je ovo vrlo slatka pobjeda za hrvatskog borca jer je Bakočević bio veoma bezobrazan uoči meča. Osim što je svašta govorio htio je i fizički se obračunati s Truščekom ispred dvorane dan prije borbe. No, ušutkao ga je sada Trušček na najbolji mogući način.

Inače, hrvatskom je borcu ovo 39 pobjeda u karijeri, a isto tako ima i 35 poraza, dok je Bakočeviću ovo 20 poraz, ali zato ima 40 pobjeda.

Luka Stanzl/PIXSELL

Ostali mečevi

Spomenimo i kako su u ranijim borbama slavili naš Ivan Erslan i to strašnim nokautom protiv Jusufa Hajrovića, a Francisco “Croata” Barrio također je natjerao protivnika Aleksandra Jankovića na predaju meča. Adriana Vuković pobijedila je Poljakinju Moniku Porazynsku, a Martin Batur je pobijedio Čeha Martina Horskog. Tonči Peruško je izgubio gušenjem od Miloša Janičića.

Luka Stanzl/PIXSELL
Luka Stanzl/PIXSELL

Povratak na Net.hr