Što se dogodilo: Mirko Filipović objasnio incident nakon borbe

Mirko Filipović je na kraju 2014. godine opet isprebijao Satoshija Ishiija, a nakon borbe zamalo je došlo do opće tučnjave u ringu.

2.1.2015.
19:53
VOYO logo

Japanski hrvač Kazuyuki Fujita bio je 'najhrabriji' te se unio Cro Copu u lice, ali Mirko ga je odgurnuo, pa je Fujita završio na 'stražnjici'.

"Nisam shvatio što je htio, govorio je na japanskom, unio mi se u lice pa sam pomislio što mi sad kvari slavlje te sam ga odgurnuo", kazao je Filipović koji se odmaknuo, a red su umjesto njega radili Mirkovi treneri Stipe Drviš i Mario Mlinarić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Malo je nedostajalo da nekoga udarim, no bolje da nisam jer bi me zadržali još koji mjesec u Japanu", rekao je Drviš u izjavi za Večernji list.

"U tim trenucima naguravanja između mojih i Fujitinih ljudi uhvatio sam Fjodora Jemjeljanjenko i rekao mu da me brani, na što se on slatko nasmijao i rekao mi: "Nećemo se tući ovdje". I doista, nitko se u ringu ne bi usudio nekoga potegnuti jer bi to bilo kazneno djelo, a Fujita je to izveo više šoua radi. Borili smo se dvaput i oba puta sam pobijedio i to bi za mene bio lak novac, no ne znam ima li to smisla", zaključio je Mirko, te otkrio kako se Ishii nije dobro proveo nakon borbe:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Kažu da je satima nakon meča bio u dvorani bio i povraćao i da je otišao u bolnicu. Nadam se da će biti sve u redu. Ne želim nikoga ozlijediti, ali rizik uvijek postoji."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
fnc 15
Gajin svet
Cijena strasti
Hell's kitchen
default_cta
Azbuka našeg života
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Alvin i vjeverice
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Volio bih da sam ovdje
Brak na prvu
Playmobil
default_cta
Sumrak saga: Mladi mjesec
VOYO logo