FILIP HRGOVIĆ O SLJEDEĆEM SUPARNIKU: / 'O njemu zasad znam samo to da ću ga prebiti, drugo ništa'

Image

Filip Hrgović će borbu imati u Rigi 27. siječnja

10.1.2018.
9:19
VOYO logo

Hrvatski teškaš Filip Hrgović pred trećim je mečem profesionalne karijere. Nakon što je protiv Brazilca Lovea i Čeha Šoura među konopcima bio samo jednu rundu, predstoji mu sučeljavanje protiv 30-godišnjeg Britanca Toma Littlea, a ono je zakazano za 27. siječnja u Rigi.

Little u dosadašnjoj karijeri ima omjer od 10 pobjeda i četiri poraza, a kako će se za taj meč pripremiti Hrgović je otkrio Večernjem listu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uskoro dobiva dvoranu

"U Londonu ću raditi s trojicom, ako ne i četvoricom suvježbača. Tako je stvari organizirao moj menadžer Karim Bouzidi u suglasju s promotorom Kalleom Sauerlandom", kazao je Hrgović koji će uskoro pripreme moći odrađivati i u Zagrebu gdje će na korištenje dobiti dvoranu za treninge.

"Planirano je da do 5. veljače sve bude gotovo. Riječ je o prostoru od 300 četvornih metara u Novom Jelkovcu, s olimpijskim ringom, saunom, trakom za trčanje, stacionarnim biciklom, utezima, muškom i ženskom svlačionicom... To će biti najbolja dvorana u ovom dijelu Europe. Investitor je Grad Zagreb jer to će kroz neko vrijeme postati klub u koji će se upisivati djeca. A meni je velika želja ne samo da ja iz te dvorane uspijem napraviti veliki rezultat nego i da ta dvorana proizvodi buduće šampione, da se na taj način ja odužim Zagrebu", veli Hrgović iza kojeg je deset tjedana priprema od kojih i tri na Tenerifeu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bit će mu velika glava

"Trenirao sam kao životinja, ali na toplom i, bude li prilike, otići ću tamo svake godine barem jedanput, ovako u zimskim mjesecima, kada je u Zagrebu hladno i uvijek postoji opasnost od prehlade. A tamo sam bio posve zdrav i radio sam s punim gasom, 12 treninga tjedno. Na kraju priprema imao sam testiranje na 800 metara. Onako sav 'strgan' skoro sam skinuo osobni rekord, a on iznosi 2:14.9 što za boksača od preko 100 kg nije nimalo loše", zadovoljan je Hrgović koji ima poruku za sljedećeg suparnika:

"Nakon borbe sa mnom bit će mu velika, natečena glava. Dobar je to boksač, ali nije moja liga. O njemu zasad znam samo to da ću ga prebiti, drugo ništa."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo