FILIP HRGOVIĆ OTPUTOVAO U DANSKU: / 'Ja nemam što puno dobiti u ovom meču, a on nema što za izgubiti'

Image
Foto: Igor Kralj/PIXSELL

Prijenos se može gledati na glavnom kanalu, na RTL-u, s početkom u 20 sati, kada počinje studijska emisija koju će voditi Marko Vargek u stručne goste Stjepana Božića i Ivanu Habazin

23.9.2020.
20:40
Igor Kralj/PIXSELL
VOYO logo

Hrvatskog boksača Filipa Hrgovića u subotu očekuje prva borba nakon devet mjeseci pauze. U danskom Strueru borit će se s Grkom Alexandreom Kartoziom, a izravan prijenos moći ćete pratiti na RTL televiziji.

Hrgović u ovaj dvoboj ulazi kao favorit, ali će trebati biti jako oprezan, s obzirom da Kartozia svoje borbe završava nokautima. No još je uvijek Grk nepoznato ime u svijetu boksa, dok je Hrgović na putu prema gore i uvjerljivo niže pobjede u svojoj profesionalnoj karijeri.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Dobro se osjećam, malo sam se već odviknuo od tog stresa i putovanja i sada back to reality. Nadam se da nisam zaboravio boksati", rekao je Hrgović za RTL uoči svog putovanja u Dansku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ne mogu puno dobiti, njegov svaki udarac će biti puta deset, ne smijem si dozvoliti grešku, on nema što za izgubiti. Vidjet ćemo sad u subotu jesam li onaj stari ili sam možda još i bolji", rekao je Hrgović.

Image
[VIDEO] HRGOVIĆ STRAŠNIM NOKAUTOM POSLAO GRKA NA SPAVANJE: /

Pogledajte kako je El Animal došao do 11. pobjede u karijeri

Image
[VIDEO] HRGOVIĆ STRAŠNIM NOKAUTOM POSLAO GRKA NA SPAVANJE: /

Pogledajte kako je El Animal došao do 11. pobjede u karijeri

'Kao na Tysona'

Hrgović je u posljednjoj borbi 7. prosinca 2019. u Saudijskoj Arabiji nokautirao Érica Molinu i upisao desetu pobjedu u isto toliko profesionalnih nastupa. Njemu je originalno protivnik trebao biti Čeh Ondřej Pála, no on je otkazao nastup pa je pružena je prilika 38-godišnjem Grku, iskusnom borcu sa samo samo jednim porazom (8-1-1, 7 Ko).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ne bi trebalo biti problema ali svaki meč ima svoj žar i svaki meč se mora shvatiti ozbiljno idemo kao da idemo na Miea Tysona u najboljim danima", rekao je uoči ulaska u avion za Dansku Hrgovićev trener Yousef Hassan.

Prijenos na RTL-u

Na programu u Danskoj bit će to četvrta borba večeri i počet će u 21 sat.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prijenos se može gledati na glavnom kanalu, na RTL-u, s početkom u 20 sati, kada počinje studijska emisija koju će voditi Marko Vargek u stručne goste Stjepana Božića i Ivanu Habazin, nakon koje slijedi borba uživo koju će komentirati Filip Brkić i Željko Mavrović.

Samit
fnc 15
Gajin svet
Cijena strasti
Hell's kitchen
default_cta
Azbuka našeg života
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Alvin i vjeverice
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Volio bih da sam ovdje
Brak na prvu
Playmobil
default_cta
Sumrak saga: Mladi mjesec
VOYO logo