Fedor izvrijeđan: ‘Zbog dive smo sat i pol čekali prijevoz’

Nakon borilačkog spektakla u Japanu Fedor Emilianenko i njegov tim su jedan autobus za prijevoz boraca uzeli samo za sebe te tako razljutili ostale sudionike koji su u noći sat i pol čekali da se i njih preveze do hotela.

Poznati komentator borilačkih sportova Michael Schiavello otkrio je da je Fedor Emelianenko nakon svoje pobjede nad Satoshijem Ishiijem u Tokiju svojim ponašanjem razbjesnio ostale borce i njihovu pratnju.

Nakog gotovo desetosatnog borilačkog maratona Schiavello je jedva čekao da se vrati u svoj hotel, no zajedno s ostatkom ekipe ostao je neugodno iznenađen.

Naime, Fedor je jedan autobus ‘rezervirao’ samo za sebe pa je sva ostala ekipa dugo čekala da se i njih preveze do hotela na zasluženi odmor.

“Hvala svima koji su preko devet sati pratili show. Usput rečeno, Fedor je jako velika diva. Ostali borci i treneri čekali su autobus oko 90 minuta jer je Fedor jednog cijelog uzeo za sebe, a pričamo o autobusu sa 70 sjedala. Bilo je to vrlo ružno od njega. Borci su željeli što prije doći do hotela, no nitko nije mogao ući u ‘Fedorov autobus’. Ako velikani poput Hoosta, Sefa, Schilta, Hunta, Aertsa i ostalih mogu dijeliti jedan autobus, onda može i Fedor. Ovako smo pola sata iza ponoći sjedili i čekali, čekali…”, napisao je bijesni Schiavello i dodao:

“Razumijem što znači poseban tretman, ali iznajmi si kombi ili limuzinu. Nemoj pustiti da drugi čekaju zbog tebe. Andy Hug je bio puno veća zvijezda u Japanu od Fedora i nikada nisam čuo da je imao svoj autobus u koji nije puštao nikoga. Ja volim Fedora i njegov način borbe, no smatram da je ovo bilo pretjerano”, poručio je Schiavello, dok je u Fedorovu obranu ustao Tim Sylvia.

“Mislim da to nije bilo do njega, već njegovih ljudi. On uopće nije takav”, poručio je Sylvia.

Povratak na Net.hr